Vegetarlasagne (2 personer)

Lækker vegetarlassagne for to.

Ingredienser

Tomatsovs

  • ½ broccoli
  • 1 løg
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt

Hvid sovs

  • 25 g margarine
  • ½ liter mælk
  • ½ tsk reven muskatnød
  • ½ tsk pebber
  • 2 spsk mel
  • 200 g reven ost (f.eks mozarella)
  • 1 tsk salt

Pasta

  • 250 g lasagne plader

 

Fremgangsmåde

  • Tomatsovs: Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken"
  • Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli
  • Tilsæt flåede tomater og krydderier
  • Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes
  • Lad sovsen småkoge mens den hvide sovs tilberedes
  • Hvid sovs: Smelt margarine og tilsæt mel
  • Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt
  • Tilsæt salt peber og muskatnød
  • Tilsæt reven ost
  • Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sovs i, læg herpå lasagne plader, hvid sovs tomatsovs og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge
  • Afslut med hvid sovs og voila du har en superlækker vegetarlassagne:-)