Lækker vegetarlassagne for to.
Ingredienser
Tomatsovs
- ½ broccoli
- 1 løg
- 1 tsk timian
- 1 tsk peber
- 1 spsk olie
- 1 dåse flåede tomater
- 1 tsk rosmarin
- 1 tsk oregano
- 1 tsk salt
Hvid sovs
- 25 g margarine
- ½ liter mælk
- ½ tsk reven muskatnød
- ½ tsk pebber
- 2 spsk mel
- 200 g reven ost (f.eks mozarella)
- 1 tsk salt
Pasta
- 250 g lasagne plader
Fremgangsmåde
- Tomatsovs: Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken"
- Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli
- Tilsæt flåede tomater og krydderier
- Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes
- Lad sovsen småkoge mens den hvide sovs tilberedes
- Hvid sovs: Smelt margarine og tilsæt mel
- Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt
- Tilsæt salt peber og muskatnød
- Tilsæt reven ost
- Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sovs i, læg herpå lasagne plader, hvid sovs tomatsovs og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge
- Afslut med hvid sovs og voila du har en superlækker vegetarlassagne:-)