Sådan styler du den perfekte tracksuit

Tracksuiten har gjort efterhånden gjort sit indtog i modebilledet gennem en række år, og tracksuit-trenden virker umiddelbart til at være kommet for at blive. Der er mange måder at style en tracksuit på, og det er derfor en god idé at have nogle forskellige i din garderobe. Du kan style en tracksuit som et sæt med jakke og bukser, eller du kan style den med en hoodie og et par shorts. Der er ingen rigtige eller forkert måde at style en tracksuit på – det afhænger helt af dine personlige præferencer. Vi giver dig tips til, hvad du skal tænke over, når du skal style tracksuit mænd:

Hvilke farver?

Når du skal style en tracksuit, så er det først og fremmest vigtigt, at du vælger de rigtige farver. Hvis du vil have et afslappet og casual look, så kan du vælge en tracksuit i en ensfarvet farve. Hvis du derimod vil have et mere hipt og retro look, så kan du vælge en tracksuit i to eller flere farver. Der findes et utal af forskellige farvekombinationer på tracksuits, så der er med garanti et, der passer til din stil. Du kan med fordel have flere tracksuits med forskellige farver på, så du har mulighed for at style dem forskelligt.

Hvilket materiale?

Udover at vælge de rigtige farver, så er det også vigtigt at vælge de rigtige materialer. Tracksuits i bomuld er gode til de varmere måneder, mens tracksuits i polyester eller nylon er gode til de koldere måneder. Overvej derfor, om du bør have tracksuits i forskellige materialer, så du er dækket ind hele året rundt, eller om du foretrækker tracksuits til én bestemt sæson.

Hvilken styling?

Når du har fundet den perfekte tracksuit, så er det tid til at style den. Du kan style den med et par sneakers og en hoodie for et afslappet look, eller du kan style den med et par flotte sko og en blazer for et mere stilfuldt look. Uanset hvordan du vælger at style din tracksuit, så er det vigtigt, at du føler dig tilpas i den. Du kan også tænke over, om du har brug for at kunne skifte fra hverdag til fest i den samme tracksuit? Hvis dette er tilfældet, kan du nemt style den ved f.eks. at have en turtleneck og et par pæne sko i tasken.

Konklusion

Når du skal style din tracksuit er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer farve og materiale til din tracksuit. Dernæst kan du begynde at overveje, hvilke accessoires du skal style den med.