Gå på opdagelse i dit byggecenter

Mange mennesker elsker at gå og pusle med deres huse. Lave lidt hist og her. Bygge en carport eller et redskabsskur. I det hele taget forbedre og reparere, så huset er i bedste stand. Man kalder det for ?gør-det-selv-folket’, og de bliver flere og flere i Danmark. For det er sjovt at gøre tingene selv. Det er ikke så svært, og man bliver dygtigere og dygtigere, jo mere erfaren, man bliver. Og så er der jo en mere, meget væsentlig fordel: man sparer penge ved at gøre det selv.

Står du og skal til at begynde på et nyt projekt, så har du sikkert brug for at komme til et sted, hvor de handler med trælast. At smutte en tur i den lokale trælast og finde materialer til sit nye skur, det er ren hygge for gør-det-selv-folket. Hos Johannes Fog Trælast finder du alt, hvad du skal bruge til dit projekt. Du kan møde op fysisk og føle på sagerne, eller du kan finde dine materialer i god kvalitet online. Du bestemmer selv.

Byg hvad du vil

I Johannes Fog Trælast finder du naturligvis træ og andre byggematerialer i alle afskygninger. Skal du bygge skur til brændet eller haveredskaberne, så er der nok at vælge i mellem, både af råt træ og imprægneret. Du kan bestille i de mål, du ønsker og får det leveret til din adresse. Eller du kan selv komme ud til deres trælast og se på varerne og køre dem hjem på din trailer.

Fra trælast til kunde er der ikke længere end et klik, hvis man bestiller online. Har du spørgsmål, er kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål. I Johannes Fog Trælast kan erfarne folk altid hjælpe med gode råd, vink og vejledning. Det er vigtigt, at du kommer hjem med præcis det, du skal bruge, så du kan få succes med dit projekt.

Byggeglæde

Du har formentlig lavet en tegning af dit projekt. Træet er kommet, og nu skal du i gang. Det er sjovt at bygge og fascinerende at se projektet tage form. God arbejdslyst.