Xpeng Aktie

Xiaoping Motors

I august 2020 kom XPeng aktien på den amerikanske Fondsbørs NYSE i New York. Ved børsnoteringen kostede en XPeng aktie ca. 20$, hvor den allerede på dagen steg med mere end 40% i værdi. Samlet set rejste virksomheden 1,5$ milliarder dollars ved børsnoteringen. 

Der findes i dag ca. 850 millioner XPeng aktier til en samlet markedsværdi af næsten 40 milliard dollars. Aktiens største investor er Alibaba med ca. 6,6 millioner aktier, svarende til ca. 1% af virksomheden.      

Køb Xiaoping Motors
aktier - 0% kommission

Udbytte & Nøgletal

Køb Xpeng aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Xpeng:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

XPeng aktie analyse og anbefaling

Hvis man har fulgt bare det mindste med i aktiemarkedet de seneste par år, er det ikke nogen nyhed, at virksomheder i elbils sektoren har set markante stigninger og finansielle indsprøjtninger, i håbet om at ramme den nye Tesla

Det er heller ikke helt usandsynligt, at XPeng aktien meget vel kan blive det næste store hit inden for elbiler. Andre aktier som Nio eller Ideanomics er også værd at tage et kig på, inden du sammensætter din portefølje af elbils aktier. 

Siden XPeng aktiens børsnotering i august 2020 er den nemlig steget med ca. 100% i værdi. Mens den indenfor det seneste år er steget med over 100% i værdi. Den er derfor også populær blandt mange investorer og institutter, der placere aktien som “consensus buy”. 

Selvom der kan være usikkerhed om XPeng aktiens kurs på kort sigt, er der ingen tvivl om at branchen vil fortsætte sin vækst mange årtier endnu, og at vi kun har set starten.

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage XPeng aktien med i dine investeringsovervejelser, når du sammensætter din portefølje. Det er en aktie til der tror på en mere bæredygtig fremtid med elbiler i fokus, i en fremtidssikret branche.  

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Xpeng aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X