• Loading stock data...

XPeng aktie

Få et samlet overblik over Xpeng aktien inden du investerer. Se alt relevant information vedrørende aktien, som analyse, købsguide, anbefaling, aktiekurs og meget mere…

  • XPeng Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • XPeng aktie
  • Xpeng aktie analyse og anbefaling
  • Køb af XPeng aktier
XPeng aktie

XPeng aktiekurs

Køb XPeng aktier uden kommission

Kort om virksomheden

XPeng også kendt som Xiaomi Motors er en kinesisk elbilproducent. Virksomheden har hovedsæde i Guangzhou med afdelinger i både Californien og europa. Selskabet blev stiftet i 2014 af entreprenøren Henry Xia. De har i dag mere end 4.000 ansatte, og omsætter allerede i dag for et mindre milliardbeløb.    

De sælger i dag primært to modeller af elektriske biler, hvor de i slutningen af juni 2021 havde solgt mere end 30.000 biler for året, en stigning på næsten 500% sammenlignet med året før. 

Det er en bæredygtig virksomhed, der har fokus på at mindske CO2 udledning fra biler gennem den grønne omstilling. De har fokus på at løse klimaproblemerne gennem bæredygtig innovation. 

XPeng aktie

I august 2020 kom XPeng aktien på den amerikanske Fondsbørs NYSE i New York. Ved børsnoteringen kostede en XPeng aktie ca. 20$, hvor den allerede på dagen steg med mere end 40% i værdi. Samlet set rejste virksomheden 1,5$ milliarder dollars ved børsnoteringen. 

Der findes i dag ca. 850 millioner XPeng aktier til en samlet markedsværdi af næsten 40 milliard dollars. Aktiens største investor er Alibaba med ca. 6,6 millioner aktier, svarende til ca. 1% af virksomheden.      

Ligesom de fleste andre nye virksomheder, udbetaler XPeng aktien ikke udbytte. De har nemlig i stedet for valgt, at geninvestere alt deres overskud for at sætte skub i væksten.

XPeng aktie analyse og anbefaling

Hvis man har fulgt bare det mindste med i aktiemarkedet de seneste par år, er det ikke nogen nyhed, at virksomheder i elbils sektoren har set markante stigninger og finansielle indsprøjtninger, i håbet om at ramme den nye Tesla

Det er heller ikke helt usandsynligt, at XPeng aktien meget vel kan blive det næste store hit inden for elbiler. Andre aktier som Nio eller Ideanomics er også værd at tage et kig på, inden du sammensætter din portefølje af elbils aktier. 

Siden XPeng aktiens børsnotering i august 2020 er den nemlig steget med ca. 100% i værdi. Mens den indenfor det seneste år er steget med over 100% i værdi. Den er derfor også populær blandt mange investorer og institutter, der placere aktien som “consensus buy”. 

Selvom der kan være usikkerhed om XPeng aktiens kurs på kort sigt, er der ingen tvivl om at branchen vil fortsætte sin vækst mange årtier endnu, og at vi kun har set starten.

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage XPeng aktien med i dine investeringsovervejelser, når du sammensætter din portefølje. Det er en aktie til der tror på en mere bæredygtig fremtid med elbiler i fokus, i en fremtidssikret branche.  

Køb af XPeng aktier

Hvis du godt kunne tænke dig at investere i XPeng aktier så er det faktisk nemmere end du tror. Det er blevet utrolig nemt at investere, og det kan faktisk gøres helt uden at betale kommission. Det tager ganske få minutter at komme igang, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra. På mange platforme skal du betale kurtage/kommission, hver gang du køber eller sælger en aktie. Det behøver du dog slet ikke. Den platform vi anbefaler til at investere fra, har mere end 20 millioner brugere, og der slipper du for at betale både kommission og kurtage, hver gang du køber og sælger en aktie. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste trin efter du har fundet platformen, er at oprette en profil. Det er ganske enkelt og tager kun få minutter. Du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Når du så har oprettet en profil, mangler du at sætte penge ind. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på blot 50 dollars. Noget der på mange andre platforme kræver tusindvis af kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb XPeng aktier

Efter du har oprettet en profil og lavet dit startindskud på platformen, mangler du kun at finde den aktie du vil investere i. Du søger blot efter “XPeng” eller den aktie du vil investere i, trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Mere skal der ikke til for at investere i aktier. Du kan sælge aktien igen med samme helt uden kommission eller kurtage. 

Køb XPeng aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Xpeng aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier