Wirecard Aktie

Om Wirecard

Wirecard er et multinationalt finansiel service og teknologiselskab, med hovedkontor i Tyskland. Virksomheden blev stiftet i 1999, og har i dag mere end 7.000 erhvervskunder. I 2019 omsatte selskabet for mere end 2 milliarder euro, med mere end 5.000 medarbejdere. I slutningen af 2020 kom det frem, at Wirecard havde fusket med regnskabet, hvor der manglede penge for op imod 1,9€ milliarder, som fik aktien til at styrtdykke i kurs. Virksomheden er senere hen blevet opkøbt af Santander Bank.     

Wirecard aktien - Nøgletal

Køb Wirecard aktier 0% kommission

Sådan køber du Wirecard aktier

Hvis du gerne vil købe aktier i Wirecard eller en helt anden aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. 

Det har nemlig aldrig været nemmere, at investere i aktier, og du behøver ikke engang at betale kommission eller kurtage. 

Vi har lavet en guide, der trin for trin guider dig igennem hele processen, så du kan lære at investere i aktier helt uden kommission og 100% aktier.

1. Platform

Først skal du vælge den investeringsplatform du vil købe Wirecard aktier fra. Der er mange muligheder, og de svinger i både kvalitet og omkostninger. På den mest populære platform, og den vi også anbefaler, kan du investere i aktier helt uden kommission. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter, og kan gøres på få klik gennem en google konto. Derefter skal du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med et indskud på kun 50 dollars. Noget der ofte kan kræve flere tusind kroner. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Wirecard aktier

Når du så har oprettet en profil og lavet din første indbetaling, er du kun få skridt fra din første investering. Tryk i toppen af siden, og søg efter den aktie du vil investere i. Tryk på handel, og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen, når som helst helt fri for kommission eller andre skjulte gebyrer.

Analyse og Anbefaling af Wirecard aktie

Hvis du overvejer, at kigge nærmere på en aktie som Wirecard, kommer du ikke uden om skandalen i midten af 2020. Siden da, befinder aktien sig stadig på samme lave aktiekurser på under 0,5€, ca. 62.000% lavere end højeste kurs på 193€. Dette er trods opkøbet fra Santander Bank, der burde have skabt mere stabilitet omkring virksomheden.     

En investering i Wirecard aktie, handler først og fremmest om overlevelse. Hvis aktien overlever, og kommer ud på den anden side, trods mistilliden fra investorerne, kan det betyde gigantiske kursstigninger. 

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Wirecard aktie er utrolig risikabel, som formentligt vil kunne placeres under “high risk, high reward”. Det er derfor kun en aktie til dig, der er villig til at tage store risici, med håb om at aktien nærmere sig de tidligere kurser på 200€. 

Hvis du ikke er villig til, at tage store risici, dækker vi mange andre lav risiko aktier, som fx Apple, Vestas eller Novo Nordisk aktie.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Wirecard aktier med 0% kommission og  100% aktier. 

Du kan investere i Wirecard aktier for helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X