• Loading stock data...

Volvo aktie

Få et samlet overblik over volvo aktie og se alt relevant information inden du investerer. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Volvo aktie
  • Analyse og Anbefaling af volvo aktie
  • Køb volvo aktie
volvo aktie logo ikon

Volvo aktiekurs

Køb Volvo aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Volvo er en svensk multinational virksomhed, der primært beskæftiger sig med produktionen af biler og reservedele, men også it systemer og finansielle services. 

I 2020 omsatte volvo for mere end 40 milliarder dollars, og solgte 660.000 biler.

Selskabet har i dag hovedkontor i Göteborg, og har godt 100.000 ansatte verden over.

Volvo aktie

Det har siden 1935, været muligt at købe en Volvo aktie på den svenske fondsbørs; Stockholm Stock Exchange under symbolerne VOLV-B.  

Der findes i dag 2 milliarder udstedte volvo aktier, med en samlet markedsværdi (market cap) af 400 milliarder svenske kroner, svarende til 45 milliarder dollars. 

Til sammenligning har Tesla aktie en markedsværdi på 700 milliarder dollars, og Volkswagen aktie en markedsværdi på 150 milliarder dollars.     

Derudover er volvo aktie en udbytteaktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år medregnet corona året hvor der ikke blev udbetalt udbytte, har volvo aktien givet et gennemsnitligt udbytte på 4,14% om året. 

Medregner vi ikke corona, har en volvo aktie givet et gennemsnitligt udbytte på 5,2% om året de seneste 5 år. 

Dette har givet volvo aktien en gennemsnitlig p/e ratio på 14,5 SEK, hvilket er det beløb en investor skal investere, for at få 1 SEK tilbage fra sin investering om året. 

Anbefaling og Analyse af Volvo aktie

De seneste år har volvo aktie været blandt de mest handlede aktier på den svenske fondsbørs, og er også blandt OMXS30, der dækker over de 30 største virksomheder på den svenske fondsbørs, sammen med aktier som hm og nordea.  

Det er også med god grund, at mange investorer og institutter har været meget interesseret i volvo aktie, der på kun 5 år er steget med over 115% i værdi, trods aktiens høje udbytte. 

Institutter som stockopedia, vurderer volvo aktien som “buy” med forventninger om kursstigninger på både kort og lang sigt. Noget vi allerede har set indenfor det seneste år, med kursstigninger på 20% allerede. 

Det er også vores anbefaling og overbevisning, at volvo aktie kommer til at se markante kursstigninger i fremtiden både på kort og lang sigt. I takt med, at flaskehalse i forbindelse med bilproduktionen igen bliver helt løst, vil bilproduktionen igen komme tilbage til de tidligere niveauer, som markedet heftigt har efterspurgt. 

Alt i alt er det en aktie, der helt klart er værd at tage med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investerer kort eller langsigtet. Det er en aktie til dig, der vil investere i en lav risiko aktie, med et stabilt afkast og højt udbytte.

Køb Volvo aktie

Hvis du gerne vil investere i en aktie som volvo, er alt det kræver en telefon eller computer, og en vilje til at tjene penge. Du kan faktisk investere helt uden nogen former for kommission, kurtage eller provision. Vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i volvo aktier uden kommission eller skjulte gebyrer.  

1. Platform

Først skal du vælge investeringsplatform, som du vil handle aktier fra. Den platform vi anbefaler, og den mest populære platform, at købe aktier fra, kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Sådan får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt er, at oprette en profil på platformen. Det tager kun få klik, og kan gøres igennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere, for så lidt som 50 dollars. På andre platforme kan det hurtigt kræve mange tusinde kroner, at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb volvo aktier

Efter du har oprettet en profil på platformen og lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde volvo aktien, eller den aktie du vil investere i. Du søger efter den aktie du vil investere i, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission.

Køb Volvo aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Volvo aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier