Volvo Aktie

Om Volvo

Volvo er en svensk multinational virksomhed, der primært beskæftiger sig med produktionen af biler og reservedele, men også it systemer og finansielle services. I 2020 omsatte volvo for mere end 40 milliarder dollars, og solgte 660.000 biler. Selskabet har i dag hovedkontor i Göteborg, og har godt 100.000 ansatte verden over.

Volvo aktien - Nøgletal

Køb Volvo aktier 0% kommission

Sådan køber du Volvo aktier

Hvis du gerne vil investere i en aktie som volvo, er alt det kræver en telefon eller computer, og en vilje til at tjene penge.

Du kan faktisk investere helt uden nogen former for kommission, kurtage eller provision. 

Vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i volvo aktier uden kommission eller andre skjulte gebyrer, og du kan investere for helt ned til 300 kr. 

1. Platform

Først skal du vælge aktie platform, hvor du vil handle aktier fra. Den platform vi anbefaler, og den mest populære platform, at købe aktier fra, kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Sådan får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt er, at oprette en profil på platformen. Det tager kun få klik, og kan gøres igennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere, for så lidt som 50 dollars. På andre platforme kan det hurtigt kræve mange tusinde kroner, at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb volvo aktier

Efter du har oprettet en profil på platformen og lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde volvo aktien, eller den aktie du vil investere i. Du søger efter den aktie du vil investere i, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission.

Anbefaling og Analyse af Volvo aktie

De seneste år har volvo aktie været blandt de mest handlede aktier på den svenske fondsbørs, og er også blandt OMXS30, der dækker over de 30 største virksomheder på den svenske fondsbørs, sammen med aktier som hm og nordea.  

Det er også med god grund, at mange investorer og institutter har været meget interesseret i volvo aktie, der på kun 5 år er steget med over 115% i værdi, trods aktiens høje udbytte. 

Institutter som stockopedia, vurderer volvo aktien som “buy” med forventninger om kursstigninger på både kort og lang sigt. Noget vi allerede har set indenfor det seneste år, med kursstigninger på 20% allerede. 

Det er også vores anbefaling og overbevisning, at volvo aktie kommer til at se markante kursstigninger i fremtiden både på kort og lang sigt. I takt med, at flaskehalse i forbindelse med bilproduktionen igen bliver helt løst, vil bilproduktionen igen komme tilbage til de tidligere niveauer, som markedet heftigt har efterspurgt. 

Alt i alt er det en aktie, der helt klart er værd at tage med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investerer kort eller langsigtet. Det er en aktie til dig, der vil investere i en lav risiko aktie, med et stabilt afkast og højt udbytte.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Volvo aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

Du kan investere helt ned fra 50$ for at komme i gang med at investere i aktier.

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X