• Loading stock data...

Volkswagen aktie

Alt du skal vide inden du køber volkswagen aktier, og vi viser dig hvordan du køber Volkswagen aktier gratis. 

  • Kort om Volkswagen
  • Volkswagen aktie
  • Sådan køber du Volkswagen aktie gratis

 

Volkswagen aktie

Volkswagen (vw) aktiekurs

Køb Volkswagen aktier for 0 kr.

Kort om Volkswagen

Volkswagen også kendt som vw er en tysk bil producent grundlagt i 1936 med hovedkontor i Wolfsburg. Volkswagen er verdens største bilproducent, og producerer hvert år millioner af biler til hele verden. VW blev originalt stiftet af den tidligere tyske leder Adolf Hitler, under navnet KdF-wagen. 

Volkswagen aktie (vw)

Volkswagen er en aktie der primært kan handles på den tyske fondsbørs i Frankfurt. Her har Volkswagen aktien kunne handles siden sin børsnotering tilbage i 1961. Der findes i dag i alt ca. 350 millioner Volkswagen aktier på den tyske Xetra børs. 

Volkswagen er en aktie der siden sin børsnotering i 1961, har givet et stabilt afkast hvert år. Kigger vi på det seneste år, er Volkswagen aktien steget med ca. 60%. Det betyder altså havde du købt aktier for 100.000 kr. sidste år, var de i dag godt og vel 160.00 kr. værd. Det må siges at være en aktie der har givet et godt afkast. De seneste 5 år er Volkswagen aktien steget med ca. 90%, hvilket er rigtig godt når man tager corona med i betragtningen. 

Derudover er Volkswagen en aktie der udbetaler udbytte hvert år. De seneste år har aktien udbetalt lidt over 2% af aktiekursen i udbytte. Det betyder at for hver aktie du ejer udbetaler den hvert år ca. 2% af værdien i udbytte. 

For at opsummere må det siges at Volkswagen aktien, er en stabil og sikker aktie med et jævnt afkast. Den er til dig der vil se dine penge vokse uden at risikere det hele, samtidig med at du vil investere i fremtiden. Længere ned kan du se hvordan du køber Volkswagen aktier helt gratis:

Sådan køber du Volkswagen aktie gratis

Det er utrolig nemt at købe aktier i Volkswagen og det kan gøres på få minutter fra din computer eller telefon. Det er dog mange ting du skal være opmærksom på, derfor har vi lavet en simpel guide, der hjælper dig med at købe din første aktie gratis uden kurtage.

1. Investeringsplatform

Der findes mange investeringsplatforme derude, men det er langt fra alle der er lige gode. Den investeringsplatform som vi anbefaler til at købe aktier i blandt andet Volkswagen, er en kurtage fri platform. Det betyder at du kan handle gratis med aktier, i stedet for at skulle betale en procentdel for hver handel, og du undgår skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret en Profil

Opret en profil på platformen, og du er kun få skridt fra at kunne købe din første aktie. Du mangler nu bare at indbetale penge på din investeringskonto. Heldigvis behøver du slet ikke at være millionær, for at købe aktier på platformen. Du kan nemlig starte med så lidt som 50 dollars, på andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Volkswagen aktie

Nu mangler du blot at finde den aktie du vil købe. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig, og den er ikke til at tage fejl af. Du søger på den aktie du vil investere i, og trykker køb. Nu ejer du en aktie som du til hver en tid kan sælge.

Køb Volkswagen aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Volkswagen aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier