Volkswagen Aktie

Om Volkswagen Group

Volkswagen også kendt som vw er en tysk bil producent grundlagt i 1936 med hovedkontor i Wolfsburg. Volkswagen er verdens største bilproducent, og producerer hvert år millioner af biler til hele verden. VW blev originalt stiftet af den tidligere tyske leder Adolf Hitler, under navnet KdF-wagen. 

Volkswagen aktien

Køb VW
aktier 0% kommission

Køb Volkswagen aktier

Denne guide viser dig præcis hvordan du køber og sælger aktier på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på aktiemarkedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest lovende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du køber aktier med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Volkswagen aktie analyse og udbytte

Det kan ofte være svært at vælge hvilke aktier der er de rigtige at investere i, du spørger måske dig selv “skal man købe VW aktier?” Det er der dog ikke noget enkelt svar til, men det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvilken investeringsstrategi du har. 

Her kan du se vores investeringsstrategi og perspektiv, der er langtidssigtet og derfor fokusere mere på udbytte end ved en kortere strategi. 

Volkswagen er en aktie der udbetaler udbytte hvert år. De seneste år har aktien udbetalt lidt over 2% af aktiekursen i udbytte. Det betyder at for hver aktie du ejer, udbetaler den hvert år ca. 2% af værdien i udbytte. 

Kort sagt så er Volkswagen aktien en stabil og sikker aktie, med et jævnt afkast. Den er til dig der vil se dine penge vokse uden at risikere det hele, samtidig med at du vil investere i fremtiden, gennem et selskab du kender. 

Hvis du gerne vil med på aktie bølgen og undgå den stigende inflation og negative rente, kan du se hvordan du køber Volkswagen aktier ovenfor. 


Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Volkswagen aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du kan købe Volkswagen aktier uden traditionelle handelsomkostninger. 

Du kan investere fra helt ned til 300 kr. 

Gør som 24.936.389 andre investorer og invester i aktier med 0% kommission

X