Unity Aktie

Unity Software Inc.

Unity Technologies aktien er børsnoteret på den amerikanske fondsbørs NYSE under symbolerne “U”. 

Her gik aktien på børsen i slutningen af 2020 med en pris på ca. 70$ pr. Unity aktie. Samlet set blev der ved børsnoteringen rejst mere end 1,3$ milliarder dollars til en samlet værdiansættelse på 13,6$ milliarder.  

Der findes i dag ca. 280 millioner udstedte Unity aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af næsten 40 milliarder dollars. 

Da Unity stadig er en ny aktie på markedet, har de endnu ikke udbetalt udbytte til investorer. Dette kan dog ikke udelukkes i fremtiden, når virksomheden har etableret sig yderligere på markedet.

Køb
Unity
aktier - 0% kommission

Udbytte & Alt Info

Køb Unity aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Unity:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Unity aktie

Der er ingen tvivl om, at Unity er en utrolig interessant aktie i teknologibranchen. En branche som de seneste år er vokset voldsomt, med et bredt udvalg af aktier fra Facebook til Nvidia.    

En branche i konstant vækst som tydeligt kan ses på Unity aktien, der allerede efter kun omkring et års tid efter børsnoteringen er vokset med over 100% i værdi.   

Det er derfor også en aktie, der har fået stor opmærksom fra investorer og institutter, der ser potentialet på den nye aktie på markedet både kort og lang sigt.  

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser.

Unity Technologies aktien er en utrolig lovende aktie, med et kæmpe potentiale især på lang sigt, som for alvor vil få gang i væksten i takt med kapitalindsprøjtningen fra børsnoteringen gradvist viser sig tydligere. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vi kun har set starten til spilbranchen og software udviklingen, der har set en kæmpe stigning i popularitet de seneste år.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Unity aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission. 

Du behøver ikke at sætte mere end 50$ ind for at komme i gang med at investere i aktier. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X