Tui Aktie

Om Tui

Tui er en tysk-engelsk rejsearrangør baseret i Tyskland og England. Virksomheden blev grundlagt i 1923, og er i dag verdens største virksomhed indenfor rejser. De indtog pladsen som verdens største virksomhed for rejser, efter en fusionering med Thomson i 2007. Tui AG har de senere år sat stort fokus på bæredygtige rejser, økologi og socialt ansvar, som deres hovedværdier. De beskæftiger i dag mere end 75.000 mennesker rundt om i verden.

Tui ag aktien

Køb Tui
aktier 0% kommission

Nøgletal - Udbytte, Analyse, Data...

køb Tui aktier

Hvis du gerne vil se hvordan du køber Tui aktier i løbet af få minutter helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer. Så kan du se vores simple guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du kommer i gang med at investere med en gratis aktiekonto hurtigst muligt. 

1. Investeringsplatform

Først skal du gå ind på investeringsplatformen som du kan gøre ved, at trykke på knappen på siden her for at oprette en gratis aktiekonto. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har oprettet din profil på platformen, er du kun få skridt fra at kunne købe din første aktie. Du mangler bare at sætte penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr.) 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Tui aktie

Nu mangler du blot at søge efter Tui aktien, tryk på handel og vælge et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien. 

Køb Tui
aktier 0% kommission

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Tui aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan investere helt ned fra 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X