• Loading stock data...

Tui aktie

Alt du skal vide om aktier.  Lær alt du skal bruge inden en eventuel investering, og se hvordan du køber Tui aktier gratis, uden skjulte gebyrer og kurtage. 

  • Kort om virksomheden
  • Tui aktie
  • Hvordan køber man Tui aktier gratis?
tui aktie

Tui aktiekurs

Køb Tui aktier for 0 kr.

Kort om virksomheden

Tui er en tysk-engelsk rejsearrangør baseret i Tyskland og England. Virksomheden blev grundlagt i 1923, og er i dag verdens største virksomhed indenfor rejser. De indtog pladsen som verdens største virksomhed for rejser, efter en fusionering med Thomson i 2007. Virksomheden har de senere år sat stort fokus på bæredygtige rejser, økologi og socialt ansvar, som deres hovedværdier. De beskæftiger i dag mere end 75.000 mennesker rundt om i verden.

Tui aktie

Tui aktien er børsnoteret i London på den prestigefyldte FTSE100-index, der dækker over de mest værdifulde virksomheder på Londons fondsbørs. Derudover kan man også købe Tui aktier på den tyske Dax børs i Frankfurt. Tui er en virksomhed der har udviklet sig til en omsætning på et 3-cifret milliardbeløb, hvilket placerer aktien højt på listen over virksomheders omsætning. Derudover er det en aktie der er placeret på det amerikanske index over bæredygtige firmaer nemlig DJSI. 

Tui er en aktie der siden sin børsnotering har haft et stabilt afkast. Kigger vi på de konkrete tal, er Tui aktien steget med mere end 50% det sidste år. Det er et rigtig god afkast efter at hele rejsebranchen har været lagt ned grundet corona. Tui er en aktie der stadig er ved at komme sig ovenpå corona, og det forventes at ramme samme aktiekurser i den nære fremtid. Det kan derfor være en rigtig god mulighed for at købe aktier i Tui, efter at aktiekursen har været lagt ned grundet corona. 

Tui er en udbyttebetalende aktie, hvilket betyder at aktien hvert år udbetaler en mindre procentdel for hver aktie du ejer. De seneste år før corona ramte rejsebranchen, har aktien ca. udbetalt mellem 4-5% i udbytte. Det betyder at har du aktier i tui for 100.000 kr. vil de hvert år udbetale ca. 4-5% i udbytte, svarende til 4-5.000 kr. samtidig med tui aktien stiger i værdi. 

Kort sagt kan tui aktier i den nære fremtid være en rigtig god investering, da aktiekursen er utrolig lav ovenpå på hele corona situationen. Nedenfor har vi lavet en simpel guide, der viser dig hvordan du kan købe tui aktier gratis, uden at skulle betale kurtage:   

Sådan køber du Tui aktier

Du kan i dag købe aktier gennem internettet på ganske få minutter helt gratis. Alt det kræver er en internetforbindelse og et ønske om afkast. Sådan gør du:

1. Investeringsplatform

Der findes mange investeringsplatforme på internettet, men det er langt fra alle udbydere der er lige gode. Den platform som vi anbefaler til at købe aktier, er en kurtage fri platform uden skjulte gebyrer. Det betyder at det er gratis at købe aktier, hvor du på mange andre platforme vil skulle betale en procentdel af din handel hver gang du køber aktier.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har oprettet din profil på platformen, er du kun få skridt fra at kunne købe din første aktie. Nu mangler du bare at sætte penge ind på din investeringskonto. På denne platform kan du starte med at indbetale så lidt som 50 dollars, hvor det på mange andre platforme vil kræve flere tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Tui aktie

Nu behøver du kun at finde aktien du vil købe. Investeringsplatformen er meget brugervenlig, og den er meget let at bruge. Du søger på den aktie du vil købe, og trykker køb. Du ejer nu en del af virksomheden. 

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Tui aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier