• Loading stock data...

Tryg aktie

Her får du et samlet overblik inden en eventuel investering i Tryg aktie. Se alt relevant information såsom analyse, anbefaling, aktiekurs, købsguide og mere.

  • Tryg aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Tryg aktie
  • Køb af Tryg aktier

Tryg aktiekurs

Køb Tryg aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Tryg er et dansk forsikringsselskab, der blev grundlagt i 2002 i sammenhæng med en lang række fusioner. Selskabet er i dag den næststørste forsikringsudbyder i hele Norden, og de har rødder helt tilbage til starten af 1900-tallet. Virksomheden har hovedsæde i Ballerup, og har mere end 4.500 medarbejdere til deres i alt 4 millioner kunder.

Tryg aktie

Tryg aktien er børsnoteret på den Københavnske fondsbørs, hvor den blev børsnoteret i 2005. Aktien er i dag med i C25-indekset, som dækker over de største virksomheder i Danmark. 

Derudover er Tryg også en aktie, der udbetaler udbytte. De seneste 5 år har aktien udbetalt 4,12% i udbytte om året, hvilket er blandt de højeste i C25-indekset. Der udbetales udbytte 2 gange om året, ofte i starten og slutningen af året. 

Kigger vi på de konkrete tal for Tryg aktiens kurs, kan vi se en række tendenser. Aktien har nemlig haft en meget stabil kurs, der har haft en jævn stigning år for år. De seneste 5 år er Tryg aktien steget med ca. 60% i værdi, hvilket er rigtig stabilt. Det gælder Især, når man tager de høje udbyttebetalinger med i regnestykket. Siden børsnoteringen er aktien steget med ca. 300% i værdi.   

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at det kan være en rigtig god investering.Tryg er en aktie til dig, der vil have et sikkert og jævnt afkast, med et højt udbytte hvert år. Det er derfor vores anbefalinger at tage aktien med i dine overvejelser, hvis du vil have en lav risiko aktie med et stabilt afkast. 

Køb af Tryg aktier

Hvis du vil investere i Tryg aktier eller hvilken som helst anden aktie, men ikke er helt sikker på hvordan du skal gøre, så kan du se det her. Vi guider dig gennem processen, og viser hvordan du kan investere i aktier gratis, uden at skulle betale kurtage hver gang du køber eller sælger en aktie.

1. Find platform

Hvis du vil investere uden at betale kurtage, kan du benytte vores anbefalede platform. Tryk blot på linket, og opret en profil med det samme.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter oprettelse mangler du at lave dit første startindskud. Du kan starte med et indskud på 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Tryg aktie

Søg på Tryg aktien eller den aktie du vil investere i, tryk på trade/handl og vælg et investeringsbeløb. Done!

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Tryg aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier