• Loading stock data...

Thyssenkrupp aktie

Få et samlet overblik over Thyssenkrupp aktien, og se alt relevant information inden du investerer, og se hvordan du køber aktier uden kommission. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Thyssenkrupp aktie
  • Analyse og Anbefaling af Thyssenkrupp aktie
  • Sådan køber du Thyssenkrup aktier
thyssenkrupp aktie

Thyssenkrupp aktiekurs

Køb Thyssenkrupp aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Thyssenkrupp er en tysk multinational industrikoncern med fokus på industriel ingeniørarbejde og stålproduktion. Virksomhed blev grundlagt i 1999, og har i dag mere end 100.000 ansatte, med hovedsæde i Duisburg og Essen. Selskabet omsætter i dag for et 3 cifret milliard beløb (dkk), med en omsætning i 2020 på 30 milliarder euro.  

Thyssenkrupp aktie

Thyssenkrupp aktie er børsnoteret på den tyske fondsbørs Frankfurt Stock Exchange under symbolet TKA. 

Der findes i dag over 600 millioner udstedte thyssenkrupp aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) på 5 milliarder euro. Noget lavere end tysklands største selskab Volkswagen, med en market cap på 125 milliarder euro. 

Thyssenkrupp aktien har ikke udbetalt udbytte siden 2018, hvor aktiekursen så et markant dyk. Siden da har de valgt, at fokusere alt overskud mod geninvesteringer i virksomheden frem for udbyttebetalinger. 

I perioden 2015-2018 udbetalte thyssenkrupp aktie et gennemsnitlig årligt udbytte på 0,75%. 

Analyse og Anbefaling af Thyssenkrupp aktie

Det er svært, at komme uden om thyssenkrupp aktiens lave aktiekurser, der siden 2018 har set et markant dyk. Dette behøver dog ikke nødvendigvis, være en dårlig ting for investorer. 

Indenfor det seneste år er thyssenkrupp aktie alligevel steget med mere end 35% i værdi, og noget kunne tyde på at aktien er på vej mod yderligere kursstigninger. 

Mange investorer og institutter, ser det som et potentielt tidspunkt til opkøb. Blandt andet marketbeat vurderer thyssenkrupp aktie som “consensus buy” med forventninger om kursstigninger på op imod 42%  

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie, der ser ud til at være på vej tilbage på sporet mod tidligere aktiekurser. 

Alt i alt ser det ud til, at de positive tendenser er ved at vinde frem igen, og at thyssenkrupp aktie bevæger sig mod de tidligere kurser – der er ca. 400% højere end nuværende aktiekurs. 

Sådan køber du Thyssenkrupp aktier

Hvis du gerne vil investere i thyssenkrupp aktie eller en anden aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager kun ganske kort tid at komme i gang, og du kan investere helt uden kommission. Vi har lavet en guide, der på tre simple trin viser hvordan du kommer igang med, at investere helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere i aktier fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission. Kan du benytte den mest populære platform, og den vi også anbefaler. Så kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission eller kurtage. Sådan får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter at sætte op, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du, at sætte penge ind på din investeringskonto. Du behøver ikke mere end 50 dollars for, at komme i gang med at investere på platformen.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Thyssenkrupp aktier

Efter du har oprettet en profil, og sat penge ind, er du kun få skridt fra din første investering. Det er en enkelt platform,  i toppen af siden søger du blot efter thyssenkrupp aktie eller det du vil investere i. Trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering, som du kan sælge igen når som helst uden kommission.

Køb Thyssenkrupp aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Thyssenkrupp aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier