• Loading stock data...

Teva aktie

Se alt relevant information vedrørende Teva aktien og dan dig et fuldt overblik. Se aktuelle aktiekurs, analyser, anbefalinger, købsguide og meget mere.  

  • Teva aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Teva aktien
  • Køb af Teva aktie
teva aktie

Teva aktiekurs

Køb Teva aktier for 0 kr.

om virksomheden

Teva aktien også kendt som Teva Pharmaceutical Ltd. aktie, er et israelsk medicinalfirma. Selskabet specialisere sig primært med produktionen af kopimedicin, men også med produktion af ingredienser til medicin. Virksomheden blev stiftet for 120 år siden i 1901 af Günter Friedländer. Det er siden da gået utrolig stærkt, og selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb. De har i dag over 40.00 medarbejdere, på lokationer i Israel, Nordamerika, Australien og Sydamerika.

Teva aktien

Teva aktien er børsnoteret på den israelske fondsbørs “Tel Aviv Stock Exchange”. Her har det været muligt, at købe Teva aktier siden børsnoteringen i 1951. I dag kan den handles på alle de store fondsbørser verden over.  

Derudover er Teva en aktie, der i de seneste par år har udbetalt et stort udbytte. I perioden 2011-2017 har aktien udbetalt ca. 5,5% i udbytte om året. Siden da har de dog valgt at sætte et midlertidigt stop for udbetaling, for i stedet at fokusere på at geninvestere overskuddet. Dette skyldes hovedsageligt Teva aktiens nedadgående tendens i aktiekurs, som et forsøg på at sende kursen højere op på samme niveauer, som der tidligere er set. Det kan dog ikke udelukkes, at de igen vil udbetale udbytte i de kommende perioder. 

De seneste år har vi set en nedadgående tendens i Teva aktiens kurs. Det er dog slet ikke en dårlig ting for mulige investorer, der potentielt kan score et stort afkast. For hvis aktien kommer op på de samme niveauer, som vi har set før er det et afkast på 10 gange investeringen. Intet er dog sikkert på aktiemarkedet, og det samme gælder for Teva aktien, men det er en lovende branche der kun ser ud til at vækste. I de kommende år vil flere og flere patenter på medicin udløbe, hvilket kan betyde store muligheder for virksomhedens vækst.  

Køb af Teva aktie

Hvis du overvejer at investere i Teva aktie, eller hvilken som helst anden aktie. Så viser vi dig, hvordan du investerer gratis uden kurtage. Det tager kun få minutter at komme i gang, og enhver kan gøre det. Vi har lavet en guide, der trin for trin, viser dig hele processen. Alt du skal bruge, er en internetforbindelse, og en vilje til at tjene penge.

1. Investeringsplatform

Det første skridt, når du vil starte med at investere, er at finde en platform at investere fra. Der er mange muligheder derude, men de svinger meget i kvalitet og omkostninger. Med den mest populære, og den vi også anbefaler, kan du investere uden at skulle betale hver gang du køber og sælger en aktie. Hvilket gør at du kan få mere ud af dine investeringer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter, og du kan gøre det igennem en google konto. Når du så har oprettet en profil, mangler du at lave dit første startindskud. Du kan komme i gang med at investere, med et indskud på 50 dollars. Noget der på andre platforme kan løbe op i mange tusind kroner, for at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Teva aktie

Når du så har lavet dit startindskud, mangler du kun at finde Teva aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at navigere rundt på platformen, og kan læres med det samme. Du søger efter den aktie du vil investere i, trykker på trade/handl, og vælger investeringsbeløb. Det er alt der skal til for at investere i aktier, og du kan nu sælge aktierne igen når som helst.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Teva aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier