Teva Aktie

Om Teva

Teva aktien også kendt som Teva Pharmaceutical Ltd. aktie, er et israelsk medicinalfirma. Selskabet specialisere sig primært med produktionen af kopimedicin, men også med produktion af ingredienser til medicin. Virksomheden blev stiftet for 120 år siden i 1901 af Günter Friedländer. Det er siden da gået utrolig stærkt, og selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb. De har i dag over 40.00 medarbejdere, på lokationer i Israel, Nordamerika, Australien og Sydamerika.

Teva aktien - Nøgletal

Køb Teva aktier 0% kommission

Sådan køber du Teva aktier

Hvis du overvejer at investere i Teva aktier, eller hvilken som helst anden aktie. Så viser vi dig, hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier. 

Det tager kun få minutter at komme i gang, og enhver kan gøre det. Du kan investere med helt ned til 300 kr. 

Vi har lavet en guide, der trin for trin, viser dig hele processen, trin for trin. 

1. Aktie Platform

Det første skridt, når du vil starte med at investere, er at finde en platform at investere fra. Der er mange muligheder derude, men de svinger meget i kvalitet og omkostninger. Med den mest populære, og den vi også anbefaler, kan du investere uden at skulle betale hver gang du køber og sælger en aktie. Hvilket gør at du kan få mere ud af dine investeringer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter, og du kan gøre det igennem en google konto. Når du så har oprettet en profil, mangler du at sætte penge ind. Du kan komme i gang med at investere, med et indskud på 50 dollars. Noget der på andre platforme kan løbe op i mange tusind kroner, for at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Teva aktie

Når du så har lavet dit startindskud, mangler du kun at finde Teva aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at navigere rundt på platformen, og kan læres med det samme. Du søger efter den aktie du vil investere i, trykker på trade/handl, og vælger investeringsbeløb. Det er alt der skal til for at investere i aktier, og du kan nu sælge aktierne igen når som helst.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Teva aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Det er gratis at oprette en konto, og du kan investere med helt ned til 50$. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X