Tesla Aktie

Om Tesla Motors

Tesla også kendt som Tesla Motors, er en amerikansk elbilproducent. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og senere overtaget af den velkendte erhvervsmand Elon Musk. I 2008 kom virksomheden på markedet, med verdens første elsportsvogn nemlig Roadsteren. Siden da er det gået utrolig stærkt, og de har i dag over 70.000 medarbejdere fordelt overalt i verden. Elon Musk har siden 2008 været CEO for selskabet, der i dag er en af de mest værdifulde selskaber i S&P 500. Derudover har virksomheden verdens bedst sælgende plug in bil (Model 3), som i slutningen af 2020 rundede 800.000 leverede biler.

Tesla aktien - Nøgletal

Køb Tesla aktier 0% kommission

Skal man købe Tesla aktier?

Her får du et samlet overblik over Tesla aktiens nøgletal sammenlignet med andre populære aktier, så du bedre ved hvilken aktie du skal købe. 

Sådan køber du Tesla aktier

Hvis du har fulgt bare det mindste med i aktiemarkedets udvikling det seneste stykke tid, har du nok lagt mærke til de markante stigninger i aktiekurser. 

Mange tænker ofte, at det er for sent at komme med på vognen, når de ser store stigninger på aktiemarkedet. 

Men det viser sig oftest, at være en helt forkert antagelse og strategi. 

Tag bare Tesla aktien som et eksempel, der lige siden børsnoteringen er blevet kaldt overvurderet af mange investorer. En aktie der siden da er steget med 25.000% i værdi. 

Derfor har vi lavet en guide, der trin for trin viser præcis hvordan du investerer i aktier med 0% kommission, 100% aktier.

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling

I 2010 kom Tesla aktien på børsen, efter børsnoteringen på den Amerikanske fondsbørs i New York. Der blev i alt udstedt 13 millioner aktier til en pris på 17$ pr. aktie. Siden da er det gået utrolig stærkt for aktien, der er steget med mere end 28.000% i værdi og er blandt de mest værdifulde aktier i S&P 500.

Havde du ved børsnoteringen investeret i Tesla aktier for 10.000 kr. var de i dag næsten 3 millioner kroner værd. De er dermed en af verdens hurtigst voksende selskaber i historien. 

Tesla er en aktie, der er en del af NASDAQ-100 indekset, som dækker over de 100 største aktier på den amerikanske fondsbørs NASDAQ. Tesla er ikke en udbyttebetalende aktie, de har nemlig i stedet valgt at fokusere alt overskud, mod geninvesteringer for at øge væksten. 

Tesla aktien er altså en af de hurtigst voksende aktier, der nemlig er eksploderet fuldstændig. På bare det sidste års tid, er aktien steget med mere end 100% i værdi. Den konstante vækst har stået på i mange år nu, de seneste 5 år er Tesla aktien nemlig steget med ca. 1.400% i værdi. Havde du for ca. 5 år siden investeret i Tesla aktie for 10.000 kr. var de i dag mere end 150.000 kr. værd. Det har altså ikke været en ringe aktie at investere i.    

Det er dog heller ikke gået ubemærket hen. Du hører nemlig tit fra folk at det er for sent, eller at Tesla aktien er overpriced. Faktum er, at ja Tesla sælger færre biler end de store bilgiganter, samtidig med at aktien har en højere værdi. Men det er der sådan set ikke noget nyt i. 

Det var det helt samme vi hørte for 5 år siden om Tesla aktien, og hvor oversolgt den var. Endda helt tilbage ved børsnoteringen, mente mange at den var overvurderet, en aktie der siden er steget med 28.000%. 

Pointen er bare, at ingen ved hvornår en aktie er oversolgt, og du i stedet skal fokusere på dine egne forestillinger om fremtiden. Tesla er en investering i fremtiden, en investering i en mere bæredygtig og innovativ verden. 

Der er nemlig stadig et kæmpe potentiale foran, og det er uden tvivl kun begyndelsen for branchen. Du behøver derfor ikke udelukke Tesla aktien, som en god investering på forhånd.  

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Tesla aktier med 0% kommission, 100% aktier.

Du kan investere i Tesla aktier med helt ned til 50$.

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X