Snowflake Aktie

Om Snowflake Inc.

Snowflake er en amerikansk baseret cloud data opbevaringsfirma, grundlagt i 2012. De har i dag hovedsæde i Montana, med Frank Slootman i spidsen.   

Snowflake aktien - Nøgletal

Køb Snowflake
aktier 0% kommission

Køb Snowflake aktier

Denne guide viser dig præcis hvordan du køber og sælger aktier på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Snowflake analyse

Det er ingen tvivl om, at Snowflake aktien har et kæmpe potentiale i en branche, der kun har haft vokseværk. Det afspejler sig dog også tydeligt i aktiens pris, der uden tvivl er noget høj taget omsætningen i betragtning. Snowflake omsatte nemlig i 2021 for kun ca. 600 millioner dollars, samtidig med de lå til en markedsværdi på ca. 80 milliarder. Derfor ses den af mange som overvurderet.

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at holde godt øje med kursen. For afhængigt af hvornår du læser dette, kan Snowflake aktien have set sin korrektion(dyk) og derfor være en helt fin midlertidig investering. Indtil da, kan det være interessant at kigge på andre teknologivirksomheder, som Apple, eller Microsoft aktierne. 

Dog skal det selvfølgelig ikke udelukkes, at aktien kan være en god langtidsinvestering, og til dig dig tror på virksomheden og branchens fremtid.  

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Snowflake aktier helt uden kommission eller kurtage også kendt som 100% aktier, 0% kommission.

Aktiemarkedet stiger gennemsnitligt ca. 10% om året. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X