• Loading stock data...

SimCorp aktie

Få et samlet overblik over Simcorp aktien, og se alt relevant information. Du kan se alt fra analyse og anbefalinger, til købsguide af aktier uden kurtage. 

  • Simcorp aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Simcorp aktie
  • Køb af Simcorp aktier
simcorp aktie

Simcorp aktiekurs

Køb SimCorp aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Simcorp er en dansk finansiel software og service udbyder, der blev grundlagt i 1971. De specialisere sig hovedsageligt med udbydelsen af services og software til kapitalforvaltning, pensionsmidler, banker, investeringsfonde og forsikringsselskaber. Virksomheden har hovedsæde i København og har 2000 ansatte fordelt på 20 forskellige lokationer. De omsætter i dag for et milliardbeløb, og har en egenkapital for i alt 20 milliarder.

Simcorp aktie

Simcorp aktien er børsnoteret på den københavnske fondsbørs NASDAQ. Her har det været muligt at købe Simcorp aktier siden år 2000. Derudover er den en del af C25-indekset, som dækker over de 25 største virksomheder på fondsbørsen.  

Simcorp er en udbytteaktie, der hvert år i slutningen af marts udbetaler udbytte. De seneste 7 år har aktien gennemsnitligt udbetalt lidt over 1% i udbytte om året.  

Simcorp er i den grad en aktie, der har været i gevaldig vækst siden sin børsnotering. Siden børsnotering i 2005 er aktien, steget med intet mindre end 2000% i værdi. Det vil altså sige, havde du investeret i Simcorp aktier for 10.000 kr. ved børsnoteringen, var de i dag mere end 200.000 kr. værd. Samtidig er aktien de seneste 5 år steget med ca. 150% i værdi    

Kort sagt er Simcorp en aktie, der har vist sig at give et stabilt afkast år efter år. Dertil udbetaler aktien et stabilt udbytte på ca.1% af aktiens værdi årligt. Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at det er en aktie du helt klart skal tage med i dine investeringsovervejelser. Den er til dig, der ønsker en aktie med lav risiko, og et stabilt afkast du kan regne med, samt et udbytte hvert år.

køb af Simcorp aktier

Hvis du vil igang med at investere, og vil se hvordan du gør det uden at betale hver gang du køber og sælger en aktie, så læs med her. Du kan nemlig købe aktier i Simcorp, eller hvilken som helst anden aktie gratis uden kurtage. Det tager ganske få minutter, og vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser hvordan du kommer igang. Alt du skal bruge er en vilje til at tjene penge.  

1. Investeringsplatform

Som det første skal du vælge den platform, du vil investere i Simcorp aktie fra. Her anbefaler vi at du bruger den mest populære platform, hvor du kan handle med alverdens aktier uden kurtage. Her kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en konto. Det tager kun få minutter, gennem en google eller facebook konto. Derefter skal du lave dit startindskud på platformen, som ikke behøver at være mere end 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Nu mangler du kun at finde Simcorp aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er utrolig simpelt, du søger efter den aktie du vil købe, trykker på trade/handl og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst. 

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Simcorp aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier