• Loading stock data...

Siemens aktie

Få et samlet overblik over Siemens aktien, og se alt relevant information. Se aktuelle analyse, aktiekurs, anbefaling, købsguide og meget mere. 

  • Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Siemens aktie
  • Køb af Siemens aktier
siemens aktie

Siemens aktiekurs

Køb Siemens aktier uden kommission

Om virksomheden

Siemens AG er en tysk teknologivirksomhed grundlagt tilbage i 1847. De opererer i dag i ca. 200 lande, med over 380.000 ansatte. Selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliardbeløb, og beskæftiger sig hovedsageligt med energiproduktion, distribution, infrastruktur og bygningsteknologi. Virksomheden har i dag hovedsæde i Berlin, hvor det har ligget sin grundlæggelsen. De har i dag også flere mindre selskaber under Siemens Aktiengesellschaft, som blandt andet Siemens Gamesa, og Energy.

Siemens aktie

Siemens aktien er børsnoteret på den tyske fondsbørs i Frankfurt. Her har aktien været opsat til handel siden 1899. Der findes i dag ca. 850 millioner udstedte Siemens aktier. Siden børsnotering har den været blandt de største tyske aktier, og er en del af blandt andet DAX 30-indekset. 

Siemens er en udbytteaktie, der hvert år udbetaler udbytte. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt ca. 3,4% i udbytte om året. Hvilket er blandt de højeste udbytter for aktier i det tyske DAX 30-indeks.  

Tager vi et kig på Siemens aktien konkrete data for vækst, kan vi se et stabilt opadgående billede. De seneste 5 år er den en aktie, der er steget med ca. 50% i værdi, hvilket er helt udmærket når man tager corona, samt de høje udbytter med i billedet. 

Det er derfor en aktie, der hovedsageligt er tilegnet investorer interesseret i udbytte. For selvom vi har set en opadgående tendens, mener vi at virksomheden hovedsageligt fokusere deres overskud på udbyttebetalinger, med en payout-ratio på over 50%. Det behøver dog slet ikke at være en dårlig ting, men noget du skal være opmærksom på. 

Det er derfor vores anbefaling at tage Siemens aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du er interesseret i aktier med lav risiko og høje udbytter hvert år. 

Køb af Siemens aktier

Hvis du gerne vil investere i Siemens eller en anden aktie, så er det faktisk langt nemmere end du tror. Du kan faktisk investere helt uden at betale kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Det tager ganske få minutter, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan man gør. 

1. Investeringsplatform

Som det første skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Her kan du nemlig få mere ud af dine investeringer, da du både  kan købe og sælge aktier, helt uden kommission, sammen med 20 millioner brugere.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen du vil investere fra, skal du oprette en konto. Det tager få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Herefter mangler du at sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Siemens aktie

Efter du har oprettet en konto og sat penge ind, mangler du kun at finde “Siemens aktiengesellschaft” eller den aktie du vil investere i. Søg efter den ønskede aktie, tryk på trade, og vælg det beløb du vil investere for. Du har nu investeret i aktier, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer. .

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Siemens aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier