Shell Aktie

Royal Dutch Shell PLC

Shell aktien også kendt som Royal Dutch Shell er et multinationalt energiselskab indenfor olie og gas. Virksomheden er i dag verdens sjette største selskab målt på omsætning, med en omsætning i 2020 på mere end 180 milliarder dollars. Shell har i dag hovedsæde i Holland med mere end 80.000 ansatte på verdensplan, og opererer i over 140 lande. 

Køb Shell
aktier - 0% kommission

Udbytte, Nøgletal & Aktiekurs

Køb Royal Shell aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Shell:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Aktie analyse og anbefaling

De seneste mange år har Shell aktien ligget i et stabilt leje med en kurs på mellem 20-25 euro. Som de fleste andre aktier på aktiemarkedet, så kursen et gevaldigt dyk i starten af 2020 i takt med corona. Dette dyk har aktien stadig ikke kommet sig fuldt over, men den har vist sig tydeligt at være på vej op igen mod tidligere kurser. 

Derfor anses aktien af mange investorer og institutter, som et klart køb. Ifølge marketbeat har Shell aktien ratet som “consensus buy”, og der forventes kursstigninger i fremtiden. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at du helt klar skal tage aktien med i dine investeringsovervejelser. Dette er en aktie til dig, der er mere fokuseret omkring et højt udbytte, end udelukkende kursstigninger. Aktien er med sit høje gennemsnitlige udbytte på 6,5% om året, en af de øverste på vores liste over udbytteaktier.   

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Shell aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X