• Loading stock data...

Sea Ltd aktie

Få et samlet overblik over Sea Ltd aktien inden du investere. Du kan se alt fra analyse og anbefaling til aktiekurs og købsguide.

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Sea Ltd aktie – Analyse og Anbefaling
  • Sådan køber du Sea Ltd aktier
sea ltd aktie log

Sea Ltd aktiekurs

Køb Sea Ltd aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Sea Ltd er et singaporeansk multinationalt teknologivirksomhed, stiftet i 2009. Virksomheden består af en lang række selskaber under sig og beskæftiger sig hovedsageligt som en internet platform.. De har i dag mere end 30.000 ansatte, og har sit hovedkvarter i Singapore.

Sea Ltd aktie

Sea Ltd aktien er børsnoteret på den amerikanske fondsbørs NYSE, hvor den i 2017 kom på børsen. Det var til en pris på 15$ pr. aktie, med et samlet antal på over en halv milliard aktier.  Aktierne har i dag en samlet værdi (market cap) på over 150 milliarder dollars. 

Sea Ltd er ikke en udbytteaktie, da aktien ikke udbetaler udbytte. Virksomheden har i stedet valgt, at geninvestere deres overskud.  Det kan dog ikke udelukkes, at aktien i fremtiden vil udbetale udbytte, da virksomheden stadig er relativ ny.

Sea Ltd aktie analyse

Hvis man har fulgt med i Sea Ltd aktiens aktiekurs de seneste par år, ved man det er gået utrolig stærkt. Siden børsnotering i 2017 er det en aktie, der er steget med mere end 1.700% i værdi. Det vil sige, at havde du investeret 10.000 kr. ved børsnoteringen, var de i dag næsten 200.000 kr. værd. 

Den positive udvikling ser heller ikke ud til at være stoppet. Det seneste år er aktien steget med næsten 150% i værdi, og fortsætter stadig med at stige dag for dag.    

Det er derfor også en utrolig populær aktie blandt investorer og institutter. Der stadig vurdere aktien under “Consensus buy”, med forventninger om yderligere vækst i fremtiden.

Anbefaling af Sea Ltd aktie - køb eller sælg?

Det er vores overbevisning og anbefaling, ligesom andre investorer og institutter, at holde godt øje med Sea Ltd aktien. Det er nemlig vores overbevisning, at det er en aktie, som helt klart er værd at tage med i dine investeringsovervejelser. 

Der er stort potentiale for virksomheden i fremtiden, som befinder sig i en branche (internettet og teknologi), hvis vækst vi kun har set starten af. Det er en aktie til dig, der vil investere i teknologi og internet branchen, med potentiale for vækst både på kort sigt, men også især på den lange bane.

Sådan køber du Sea Ltd aktier

Hvis du gerne vil investere i Sea Ltd aktien, så er det faktisk langt nemmere end du tror. Du kan faktisk investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Det tager ganske få minutter, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du gør.

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer, da du både  kan købe og sælge aktier, helt uden kommission, sammen med 20 millioner andre brugere.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, skal du oprette en konto. Det tager få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Når din konto er bekræftet, kan du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Sea Ltd aktier

Efter du har oprettet en konto og sat penge ind, mangler du kun at finde “Sea Ltd” eller den aktie du vil investere i. Søg efter aktien, tryk på trade, og vælg det beløb du vil investere for. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.

Køb Sea Ltd aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Sea Ltd aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier