Sea Limited Aktie

Om Sea Ltd

Sea Ltd er et singaporeansk multinationalt teknologivirksomhed, stiftet i 2009. Virksomheden består af en lang række selskaber under sig og beskæftiger sig hovedsageligt som en internet platform.. De har i dag mere end 30.000 ansatte, og har sit hovedkvarter i Singapore.

Sea Limited aktien

Køb Sea Ltd aktier 0% kommission

Sådan køber du Sea Limited aktier

Hvis du gerne vil investere i Sea Ltd aktier, så er det faktisk langt nemmere end du tror. 

Du kan faktisk investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. 

Det tager ganske få minutter, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du gør.

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer, da du både  kan købe og sælge aktier, helt uden kommission, sammen med 20 millioner andre brugere.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, skal du oprette en konto. Det tager få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Når din konto er bekræftet, kan du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Sea Ltd aktier

Efter du har oprettet en konto og sat penge ind, mangler du kun at finde Sea Ltd aktien eller den aktie du vil investere i. Søg efter aktien, tryk på trade, og vælg det beløb du vil investere for. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.

Sea Ltd aktie analyse

Hvis man har fulgt med i Sea Ltd aktiens aktiekurs de seneste par år, ved man det er gået utrolig stærkt. Siden børsnotering i 2017 er det en aktie, der er steget med mere end 1.700% i værdi. Det vil sige, at havde du investeret 10.000 kr. ved børsnoteringen, var de i dag næsten 200.000 kr. værd. 

Den positive udvikling ser heller ikke ud til at være stoppet. Det seneste år er aktien steget med næsten 150% i værdi, og fortsætter stadig med at stige dag for dag.    

Det er derfor også en utrolig populær aktie blandt investorer og institutter. Der stadig vurdere aktien under “Consensus buy”, med forventninger om yderligere vækst i fremtiden.

Anbefaling af Sea Ltd aktie - køb eller sælg?

Det er vores overbevisning og anbefaling, ligesom andre investorer og institutter, at holde godt øje med Sea Ltd aktien. Det er nemlig vores overbevisning, at det er en aktie, som helt klart er værd at tage med i dine investeringsovervejelser. 

Der er stort potentiale for virksomheden i fremtiden, som befinder sig i en branche (internettet og teknologi), hvis vækst vi kun har set starten af. Det er en aktie til dig, der vil investere i teknologi og internet branchen, med potentiale for vækst både på kort sigt, men også især på den lange bane.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Sea Limited aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission. 

Du kan komme i gang med at investere i Sea ltd aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X