Saab Aktie

Om Saab

Saab er en svensk industrikoncern, der primært beskæftiger sig med produktionen af elektronik, flyvemaskiner og våbensystemer. Selskabet omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på 35 milliarder svenske kroner.  

De har i dag knap 20.000 medarbejdere, med hovedkontor i Stockholm. Koncernen har flere selskaber under sig, og har tidligere ejet blandt andet SAAB Automobile, men har i dag alene aktiviteter inden for fly og forsvarsindustrien.

Saab aktien

Køb Saab AB aktier 0% kommission

Køb Saab aktie

Overvejer du, at investere i saab aktie, eller hvilken som helst anden aktie? 

Så er det nemmere end du tror. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere i aktier, og alt du skal bruge er en computer eller en telefon. 

Du kan se vores guide, der trin for trin viser dig hvordan du køber aktier helt uden kommission. 

1. Investeringsplatform

Det første du skal gøre, er at finde den platform du vil investere fra. Der er en del muligheder, men der er også en del ting du skal være opmærksom på. Hvis du vil investere uden kommission, kan du benytte vores anbefalede platform, der har mere end 20 millioner brugere. På aktie platformen behøver du nemlig ikke betale hverken kurtage, kommission, provision eller andre skjulte gebyrer, hver gang du køber eller sælger en aktie.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, som du vil investere i saab aktier, eller andre aktier fra, mangler du at oprette en profil. Dette kan du gøre på kort tid, gennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du, at sætte penge ind. For at komme i gang med at investere, skal du mindst sætte 50 dollars ind på din investeringskonto. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Saab aktier

Når du så har oprettet en profil og sat penge ind, mangler du kun at finde den aktie du vil investere i. Det er nemt at finde rundt på platformen, du søger blot i toppen af siden efter den aktie du vil investere i, og trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.  

Analyse og Anbefaling af Saab aktie

Hvis vi kigger på de konkrete tendenser og kurser for saab aktien de seneste år, kan vi set et nedadgående billede fra omkring 2018, og yderligere i 2019 grundet corona. Dog kan vi også se, at saab aktie er på vej op igen efter kursfaldet, og hvor positive tendenser har vist sig med en stigning på 10% det seneste år. 

Det kan derfor være et godt tidspunkt for investorer, at købe sig ind mens kursen stadig er på vej op mod de tidligere kurser på over 400 SEK. Flere investorer og institutter har set stærke signaler om køb, og vurdere saab aktie til kursstigninger på både på kort og lang sigt. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage saab aktie med i dine investeringsovervejelser, da aktien ser ud til at være på vej mod tidligere kurser ovenpå corona. 

Alt i alt er det en relativ sikker aktie, der både er interessant for kortsigtede og langsigtede investoere, med et jævnt afkast og udbytte.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Saab aktier med 0% kommission og 100% aktier.

Du kan investere helt ned fra 300 kr. for at komme i gang med at investere i Saab aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X