• Loading stock data...

Saab aktie

Her får du et samlet overblik over Saab aktien inden du investere. Du kan se alt fra analyse og anbefaling til hvordan du køber Saab aktier uden kommission. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Saab Aktie
  • Analyse og Anbefaling af Saab aktie
  • Køb Saab aktier
saab aktie ikon

Saab aktiekurs

Køb Saab aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Saab er en svensk industrikoncern, der primært beskæftiger sig med produktionen af elektronik, flyvemaskiner og våbensystemer. Selskabet omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på 35 milliarder svenske kroner.  

De har i dag knap 20.000 medarbejdere, med hovedkontor i Stockholm. Koncernen har flere selskaber under sig, og har tidligere ejet blandt andet SAAB Automobile, men har i dag alene aktiviteter inden for fly og forsvarsindustrien.

Saab aktie

Saab aktie er børsnoteret på den svenske fondsbørs Stockholm Stock Exchange under symbolerne SAAB-B. 

Der findes i dag ca. 130 millioner udstedte Saab aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af  godt 25 milliarder kroner. Hvilket er ca. samme markedsværdi, som fx ISS aktie

Saab er en udbytteaktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorer, ved seneste udbyttebetaling udbetalte saab aktie ca. 2% i udbytte. Virksomheden har en udbyttepolitik om, at udbetale ca. 20-40% af overskuddet i udbytte. 

De seneste 5 år (uden 2019 med corona), har saab aktien udbetalt gennemsnitligt ca. 1,7% i udbytte om året.  

Derudover har saab aktie, haft en gennemsnitlig p/e ratio de sidste 5 år på 24 dollars, hvilket er det beløb en investor, skal investere for, at få 1 USD tilbage fra sine investeringer om året. 

Analyse og Anbefaling af Saab aktie

Hvis vi kigger på de konkrete tendenser og kurser for saab aktien de seneste år, kan vi set et nedadgående billede fra omkring 2018, og yderligere i 2019 grundet corona. Dog kan vi også se, at saab aktie er på vej op igen efter kursfaldet, og hvor positive tendenser har vist sig med en stigning på 10% det seneste år. 

Det kan derfor være et godt tidspunkt for investorer, at købe sig ind mens kursen stadig er på vej op mod de tidligere kurser på over 400 SEK. Flere investorer og institutter har set stærke signaler om køb, og vurdere saab aktie til kursstigninger på både på kort og lang sigt. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage saab aktie med i dine investeringsovervejelser, da aktien ser ud til at være på vej mod tidligere kurser ovenpå corona. 

Alt i alt er det en relativ sikker aktie, der både er interessant for kortsigtede og langsigtede investoere, med et jævnt afkast og udbytte.

Køb Saab aktie

Overvejer du, at investere i saab aktie, eller hvilken som helst anden aktie? Så er det nemmere end du tror. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere i aktier, og alt du skal bruge er en computer eller en telefon. Du kan se vores guide, der trin for trin viser dig hvordan du køber aktier uden kommission. 

1. Investeringsplatform

Det første du skal gøre, er at finde den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, og der er en del ting du skal være opmærksom på. Hvis du vil investere uden kommission, kan du benytte vores anbefalede platform, der har mere end 20 millioner brugere. Du behøver nemlig ikke betale hverken kurtage, kommission, provision eller andre skjulte gebyrer, hver gang du køber eller sælger en aktie.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, som du vil investere i saab aktie, eller andre aktier fra, mangler du at oprette en profil. Dette kan du gøre på kort tid, gennem fx en google eller facebook konto. Derefter mangler du, at sætte penge ind, for at komme i gang med at investere. Du kan komme i gang med et beløb på helt ned til 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Saab aktier

Når du så har oprettet en profil og sat penge ind, mangler du kun at finde saab aktie eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at finde rundt på platformen, du søger blot i toppen af siden efter den aktie du vil investere i, og trykker på handel. Derefter vælger du investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.  

Køb Saab aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Saab aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier