Ryanair Aktie

Ryanair Holdings PLC

Ryanair er en Irsk lavprisflyselskabs aktie, stiftet i 1984 med hovedsæde i Irland. Selskabet er i dag verdens største lavprisflyselskab, og har flere datterselskaber under sig, som Ryanair uk, Buzz og Malta air. Virksomheden er i dag verdens største lavprisflyselskab foran flyselskaber som EasyJet og Norwegian, målt på antallet af passagerer.  

Køb
Ryanair
aktier - 0% kommission

Udbytte, Nøgletal & Alt Info

Køb Ryanair aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Ryanair:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Ryanair aktie

Det er nok ikke en overraskelse, at flybranchen har været hårdt ramt af corona. Det samme gælder for Ryanair, og andre selskaber i rejse og flybranchen, som Tui, Lufthansa og Airbus

Siden da er det dog lykkedes Ryanair aktien, at komme tilbage på sporet. Indenfor for det seneste år, i perioden ved coronas slutning og efter tiden, er aktien steget med 35% i værdi. 

På længere sigt indenfor de seneste 5 år, er aktien steget med ca. 40% i værdi, hvilket er rigtig stabilt taget corona situationen i betragtning. 

Ryanair er derfor også en populær aktie blandt institutter og investorer, og vurderes som “Consensus buy” med forventninger om markante kursstigninger på kort og lang sigt. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Ryanair aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du vil investere i en lav risiko aktie, med rigtig gode fremtidsmuligheder. 

Det mener vi af den grund, at folks rejsetrang aldrig har været større end nu ovenpå corona, og at vi i de kommende perioder vil se stor efterspørgsel i flybranchen, som vil presse aktiekurserne op.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Ryanair aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X