• Loading stock data...

Ryanair aktie

Få et samlet overblik over Ryanair aktien inden du investere i aktien. Du kan se alt relevant information som analyse, købsguide, anbefaling, aktiekurs og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Ryanair aktie 
  • Analyse og Anbefaling af Ryanair aktie
  • Køb af Ryanair aktier
ryanair aktie

Ryanair aktiekurs

Køb Ryanair aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Ryanair er et Irsk lavprisflyselskab, stiftet i 1984 med hovedsæde i Irland. Selskabet er i dag verdens største lavprisflyselskab, og har flere datterselskaber under sig, som Ryanair uk, Buzz og Malta air. Virksomheden er i dag ifølge wikipedia, verdens største lavprisflyselskab foran flyselskaber som EasyJet og Norwegian, målt på antallet af passagerer.  

Ryanair aktie

Ryanair aktien har siden 1997 været børsnoteret på den amerikanske og Irske fondsbørs under symbolet RYAAY og RY4C. Aktien kom på børsen til en pris på 8,38€ pr. aktie, hvilket i dag efter aktiesplit, svarer til ca. 1€ pr Ryanair aktie. 

Der findes i dag 1,1 milliarder udstedte Ryanair aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af 20 milliarder euro.  

Ryanair er ikke en udbytteaktie, og udbetaler derfor ikke udbytte. De har i stedet valgt at geninvestere deres overskud tilbage i virksomheden.

Analyse og Anbefaling af Ryanair aktie

Det er nok ikke en overraskelse, at flybranchen har været hårdt ramt af corona. Det samme gælder for Ryanair, og andre selskaber i rejse og flybranchen, som Tui, Lufthansa og Airbus

Siden da er det dog lykkedes Ryanair aktien, at komme tilbage på sporet. Indenfor for det seneste år, i perioden ved coronas slutning og efter tiden, er aktien steget med 35% i værdi. 

På længere sigt indenfor de seneste 5 år, er aktien steget med ca. 40% i værdi, hvilket er rigtig stabilt taget corona situationen i betragtning. 

Ryanair er derfor også en populær aktie blandt institutter og investorer, og vurderes af Marketbeat som “Consensus buy” med forventninger om markante kursstigninger på kort og lang sigt. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Ryanair aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du vil investere i en lav risiko aktie, med rigtig gode fremtidsmuligheder. 

Det mener vi af den grund, at folks rejsetrang aldrig har været større end nu ovenpå corona, og at vi i de kommende perioder vil se stor efterspørgsel i flybranchen, som vil presse aktiekurserne op.

Køb af Ryanair aktier

Hvis du overvejer at investere i en aktie som Ryanair, men ikke er sikker på hvordan man gør, så er det faktisk nemmere end du tror. Du kan i løbet af kort tid, oprette en konto og komme i gang med at investere helt uden kommission eller kurtage. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig hele processen, så du kan komme i gang med at investere.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere hurtigt, og uden kommission, kan du bruge vores anbefalede platform. Her kan du både købe og sælge aktier helt fri for kommission eller andre skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Nu mangler du bare, at oprette en profil på platformen. Det kan du gøre gennem en facebook eller google konto. Herefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på ned til 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Ryanair aktier

Nu mangler du kun, at finde den aktie du vil investere i. Du søger blot efter aktien i toppen af siden, trykker på handel og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt fri for kommission, kurtage eller provision.

Køb Ryanair aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ryanair aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier