Royal Unibrew Aktie

Om Royal Unibrew

Royal Unibrew er Danmarks andenstørste producent af bryggeri varer efter Carlsberg. Virksomheden er grundlagt i 1989, og ejer flere mindre bryggerivirksomheder, som Faxe, Albani, Maribo Bryghus og Ceres. De har i dag mere end 2.500 ansatte, og sælger 11 millioner hl øl og sodavand om året, med en omsætning på omkring 10 milliarder. 

Royal Unibrew aktien - Nøgletal

Køb Unibrew aktier 0% kommission

Køb af Royal Unibrew aktier

Hvis du gerne vil i gang med at investere i Royal Unibrew eller en anden aktie, så kan du faktisk gøre det helt uden kommission i løbet af få minutter. 

Det tager ganske få minutter at komme i gang, og vi har lavet en let og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i aktier nemmest, hurtigst og billigst. 

1. Platform

Som det første skal du vælge den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kan du benytte dig af vores anbefalede platform, med over 20 millioner brugere. Så kan du købe og sælge aktier uden kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret nu en gratis aktiekonto på platformen, gennem en facebook eller google konto. Derefter skal du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan sætte helt ned til 300 kr. ind. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Royal Unibrew

Nu mangler du blot at finde Royal Unibrew aktien på platformen. Du søger blot efter aktien, trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller kurtage. 

Analyse og Anbefaling

Det er en utrolig populær aktie blandt investorer, der ser Royal Unibrew aktien som værende stabil og afkast sikker. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en lav risiko aktie, hvor du er sikret et stabilt afkast, samt et jævnt udbytte hvert år. For det kan tydeligt ses på aktiekursen, at den bevæger sig stille og roligt op af, dag efter dag, uden de store svingninger sammenlignet med andre aktier hvilket også kan ses på aktiens beta værdi.   

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Royal Unibrew aktier med 0% kommission, 100% aktier.

Du kan komme i gang med at investere i aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X