• Loading stock data...

Rockwool aktie

Få et samlet overblik over Rockwool aktien, og se alt relevant information. Se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefalinger, købsguide og mere. 

  • Rockwool aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Rockwool aktie
  • Køb af Rockwool aktier
rockwool aktie

Rockwool aktiekurs

Køb Rockwool aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Rockwool er en dansk stenulds producent, der specialisere sig med bygningsisolering, akustiske lofter, beklædningssystemer, isolering til planter, og teknisk fibre isolation. Virksomheden blev grundlagt i 1909, og driver i dag næsten 30 isolerings fabrikker. Rockwool omsætter i dag for et milliardbeløb og har mere end 12.000 ansatte.  

Rockwool aktie

Rockwool aktien er børsnoteret på den københavnske fondsbørs NASDAQ Copenhagen. Her har det været muligt, at handle Rockwool aktier siden børsnoteringen i 1996. På den københavnske fondsbørs er den blandt andet en del af C25-indekset, som dækker over de største virksomheder på børsen.

Rockwool er en udbyttebetalende aktie, der hvert år omkring april udbetaler udbytte. Det seneste udbytte var på 1,2% svarende til 32 kr. pr Rockwool aktie. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt givet et udbytte på ca. 1,75% om året. 

Derudover har Rockwool aktien også set en massiv stigning i aktiekurs. Det seneste år er aktien steget med 50% i værdi. Mens den de sidste 5 år er steget med mere end 150% i værdi.   

Der findes i alt ca. 20 millioner aktier, der er fordelt på en a og b aktie. Helt konkret findes der 11,16 millioner a aktier og 10,5 millioner b aktier. Forskellen mellem Rockwool a og Rockwool b aktier, er antal stemmer ved generalforsamlinger. Her giver a aktien 10 stemmer mens b aktien kun giver 1. Det er derfor det mest almindelige og vores anbefaling, at købe b aktier, da de er langt nemmere at handle med. Derudover er det de færreste private investorer, der handler Rockwool a aktier.

Køb af Rockwool aktier

Hvis du overvejer at komme i gang med at investere, og vil se hvordan du handler aktier uden kommission, så kan du lære det her. Det tager ganske få minutter at komme i gang, og du kan investere i Rockwool aktier eller hvilken som helst anden aktie uden kommission. Vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser hvordan du investere i aktier.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform, du vil investere i Rockwool aktier eller anden aktie fra. Med den mest populære og den vi også anbefaler, kan du handle aktier gratis uden at betale kommission eller kurtage, hver gang du køber og sælger en aktie. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, skal du lave en profil. Det tager kun ganske få minutter, og kan endda gøres gennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at lave et startindskud for at komme i gang med at investere. Du kan komme i gang med et startindskud på kun 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Rockwool aktie

Efter du har lavet dit startindskud, mangler du kun at finde Rockwool aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at finde rundt, og alt du skal gøre er, at søge efter den aktie du vil købe. Derefter trykker du på trade/handl og vælger investeringsbeløb.  Du har nu lavet din første investering på platformen.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Rockwool aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier