• Loading stock data...

Plug Power aktie

Alt du skal bruge inden en eventuel investering. Se vores anbefaling samt analyse, og se hvordan du køber Power Plug aktier helt gratis. 

  • Kort om Plug Power
  • Plug Power aktie
  • Sådan køber du Plug Power aktie
Plug power aktie

Plug Power aktiekurs

Køb Power Plug aktier for 0 kr.

Kort om Plug Power

Plug power er et amerikansk der specialiserer sig med udviklingen af brændselsceller, som erstatning til konventionelle batterier. Plug power blev stiftet i år 1997 som et partnerskab (joint venture) mellem DTE Energy og Mechanical Technology. Virksomheden har i dag hovedkontor i New York, med mere end 900 medarbejdere rundt omkring i verden.

Plug Power aktie

Plug Power er en aktie der handles på den amerikanske fondsbørs NasdaqCM. Dette er en børs for virksomheder der især søger kapital fra investorer. Plug Power aktien er derfor rigtig interessant for aktiehandlere, der investerer hovedsageligt ud fra profit, med udsigt til store afkast i fremtiden.

Plug Power aktien er det seneste år steget med mere end 280% i værdi. Det betyder altså at havde du købt for ca. 100.000 kr. Plug Power aktier for et år siden, havde de i dag være godt og vel 280.000 kr. værd i dag. Det må siges at være et fantastisk afkast på blot et års tid. Plug Power aktien er en stabil og relativ ukendt aktie, med stort potentiale for at ramme meget høje aktiekurser. 

Faktisk blev ca. 10% af Plug Power aktierne opkøbt i starten af 2021 af et Sydkoreansk firma. Det er starten på en stor udvidelse på det asiatiske markedet indenfor brændselscelle teknologien, og det bliver meget interessant at følge med i Plug Power aktiens udvikling i takt med ekspansionen. Derudover har Plug Power i 2021 også indgået et samarbejde med den franske bilproducent Renault. Det ser altså utrolig lovende ud for Plug Power aktiens fremtid, der tegner til at blive en stor succes. Hvis Plug Power aktiens udvikling fortsætter i en brøkdel af det samme tempo, vil det være en rigtig, rigtig god forretning. 

Selvom ingen ved hvad fremtiden bringer, må det siges at Plug Power aktien og hele den bæredygtige energisektor, har et kæmpe potentiale foran sig. Når du køber Plug Power aktier investere du i fremtiden. Det kan derfor være en rigtig interessant tilføjelse til din portefølje, for tænk at gå glip af den næste Tesla på steroider. 

Sådan køber du Plug Power

Det tager i dag kun få minutter at købe din første aktie, og kan gøres fra din computer eller smartphone. 

1. Investeringsplatform

Der findes en masse investeringsplatforme derude, og det er langt fra alle der er gode. Den mest populære platform og den vi også anbefaler til at købe Plug Power aktier, kan det gøres helt gratis.  Det betyder at du kan handle gratis og kurtage frit med aktier, hvor du på andre platforme ofte vil skulle betale en procentdel for hver handel du laver. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du har oprettet en profil på platformen, er du kun få skridt fra at kunne købe din første aktie i Power Plug. Du mangler nu  at sætte penge ind på din investeringskonto. Du  behøver heldigvis ikke at være millionær, for at investere på platformen. Du kan nøjes med at starte med så lidt som 50 dollars, på andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Power Plug

Nu behøver du blot at finde den aktie du vil købe. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig, og den er ikke til at tage fejl af. Du søger blot på den aktie du vil købe, og trykker køb. Du er nu ejer af din første aktie. 

Køb Power Plug aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Power Plug aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier