Pfizer Aktie

Om Pfizer

Pfizer er en verdensomspændende medicinalproducent med hovedsæde i New York. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1849 af den tyske kemiker Charles Pfizer. Siden da har virksomheden vokset sig til en af verdens allerstørste, og er rangeret som nr. 58 på forbes liste over største virksomheder. De har i dag over 100.000 ansatte, og omsætter for et 3-cifret milliard beløb. 

Pfizer aktien - Nøgletal

Køb Pfizer aktier 0% kommission

Sådan køber du Pfizer aktier

Hvis du overvejer at investere i Pfizer eller en anden aktie, så er det nemmere end du tror. Det tager kun få minutter at komme i gang, og alt du skal bruge er en computer eller telefon. 

Derudover kan du faktisk investere i en hvilken som helst aktie, helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.

Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig hele processen så du kan komme i gang med at investere, med helt ned til 300 kr. 

1. Opret Profil 

2. Sæt penge ind (mindst 300 kr.)

3. Vælg aktie samt investeringsbeløb

1. Investeringsplatform

Start med at vælg den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men der er en del ting du skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil investere i aktier uden at skulle betale kommission, hver gang du køber eller sælger en aktie, kan du benytte dig af vores anbefalede platform. Her kan du sammen med 20 millioner andre brugere investere i aktier, helt fri for kommission, kurtage, eller andre skjulte gebyrer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har fundet platformen, er det tid til at oprette en profil. Det kan du gøre i løbet af få minutter, og på ganske få klik gennem en Facebook eller Google konto. Efter oprettelsen af en profil, mangler du at lave din første indbetaling. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på 50 dollars. Noget der på mange andre platforme kræver mange tusind kroner for, at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Pfizer aktier

Nu er der kun tilbage at finde Pfizer, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og enkelt, du starter med at gå ind under handelsmarkeder. Søger efter den aktie du vil investere i, trykker på handel, og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, og mere skal der faktisk ikke til, og du kan sælge den igen med det samme, helt fri for kommission, kurtage, provision eller andre skjultet gebyrer.   

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Pfizer aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission. 

Du kan investere med helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X