• Loading stock data...

Pfizer aktie

Få et samlet overblik over Pfizer aktien inden du foretager en investering. Se alt relevant information vedrørende aktiekurs, analyse, anbefaling, købsguide og meget mere…

  • Om virksomheden
  • Pfizer aktie
  • Køb af Pfizer aktier
pfizer aktie

Novozymes aktiekurs

Køb Pfizer aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Pfizer er en verdensomspændende medicinalproducent med hovedsæde i New York. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1849 af den tyske kemiker Charles Pfizer. Siden da har virksomheden vokset sig til en af verdens allerstørste, og er rangeret som nr. 58 på forbes liste over største virksomheder. De har i dag over 100.000 ansatte, og omsætter for et 3-cifret milliard beløb. 

Novozymes aktie

Pfizer aktien er børsnoteret på den amerikanske fondsbørs NYSE i New York. Her kom den for første gang på børsen i 1942 med en markedsværdi på 12,4 millioner dollars. Der blev i alt udstedt 240.000 Pfizer aktier på børsnoteringen. 

Pfizer er en udbytteaktie, der udbetaler udbytte 4 gange om året. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt 3,69% i udbytte om året, hvilket er langt over det gennemsnitlige udbytte i s&p 500-indekset på ca. 2%.

Hvis vi kigger på aktiens udvikling i aktiekurs, kan vi se et meget svingende billede. Dette skyldes først og fremmest en erstatningssag, der både skadede virksomhedens økonomi og image. De har dog været på en stabil tilbagegang siden da, og har haft stor gavn af udviklingen af en corona vaccine i samarbejdet med BioNtech. Effekterne af vaccine salget har ikke vist sig fuldt endnu, men Pfizer estimere et salg på 33,5 milliarder dollars fra vaccinen. 

Allerede nu kan vi se at Pfizer aktien er steget med ca. 20% i år, og det forventes at stige gevaldigt i takt med salget af deres vaccine. Det er derfor helt klart vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser, da vi mener der er stadig stort potentiale for vækst. Det samme viser de historiske data, der viser at Pfizer aktien har givet et gennemsnitligt afkast på 14,4% om året siden 1942.          

Sådan køber du Novozymes aktier

Hvis du overvejer at investere i Pfizer eller en anden aktie, så er det nemmere end du tror. Det tager kun få minutter at komme i gang, og alt du skal bruge er en computer eller telefon. Derudover kan du faktisk investere i en hvilken som helst aktie, helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig hele processen.

1. Investeringsplatform

Start med at vælg den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men der er en del ting du skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil investere i aktier uden at skulle betale kommission, hver gang du køber eller sælger en aktie, kan du benytte dig af vores anbefalede platform. Her kan du sammen med 20 millioner andre brugere investere i aktier, helt fri for kommission, kurtage, eller andre skjulte gebyrer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har fundet platformen, er det tid til at oprette en profil. Det kan du gøre i løbet af få minutter, og på ganske få klik gennem en Facebook eller Google konto. Efter oprettelsen af en profil, mangler du at lave din første indbetaling. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på 50 dollars. Noget der på mange andre platforme kræver mange tusind kroner for, at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Pfizer aktier

Nu er der kun tilbage at finde Pfizer, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og enkelt, du starter med at gå ind under handelsmarkeder. Søger efter den aktie du vil investere i, trykker på handel, og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien- mere skal der faktisk ikke til, og du kan sælge den igen med det samme, helt fri for kommission, kurtage, provision eller andre skjultet gebyrer.   

Køb Pfizer aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Pfizer aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier