Paypal Aktie

Om Paypal

Paypal aktien

Køb Paypal aktier 0% kommission

Køb Paypal aktie

Hvis du gerne vil købe aktier i Paypal, men ikke er sikker på hvordan du kommer i gang, så er du kommet til det rette sted. Vi viser dig præcis hvad du skal gøre for at investere i aktier. 

Det tager ganske kort tid at komme i gang, og du kan faktisk i dag investere helt uden at betale “kurtage” også kendt som handelsomkostninger, når du køber eller sælger en aktie, også kendt som 100% aktier, 0% kommission. 

Vi har lavet en guide, der på tre simple trin, viser præcis hvordan du kommer i gang med at investere i aktier med 0% kommission. 

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere i Paypal aktier fra. Der er en del muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, skjulte gebyrer, provision eller kurtage, kan du benytte dig af vores anbefalede platform. Så slipper du nemlig for at betale en procentdel hver gang du køber eller sælger en aktie, som på de traditionelle platforme eller i banken. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på aktie platformen, skal du oprette en profil. Det tager ganske kort tid, og kan gøres med en facebook eller google konto. Nu mangler du kun, at sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan nøjes med helt ned til 50$, for at komme i gang med at investere i aktier. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Paypal aktie

Nu mangler du blot at finde Paypal aktien eller den aktie, som du vil investere i. Det er let at benytte sig af platformen. Du søger blot efter aktien du vil købe, trykker på handel, og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Paypal aktier med 0% kommission, provision, kurtage og uden andre skjulte gebyrer, også kendt som 0% kommission 100% aktier

Du kan nøjes med at investere helt ned til 50$ for at komme i gang.

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X