• Loading stock data...

Pandora aktie

Vi har samlet alt relevant information du skal bruge om Pandora aktien, så du kan danne dig et overblik. Se seneste aktiekurs, analyse, anbefaling, købsguide og meget mere. 

  • Aktiekurs
  • Virksomheden
  • Pandora aktien
  • Aktie anbefalinger
  • Køb af pandora aktie (guide)
pandora aktie

Pandora aktiekurs

Køb Pandora aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Pandora er et dansk smykkefirma, grundlagt i 1982 af Per og Winnie Enevoldsen. Selskabet specialisere sig med design, fremstilling og markedsføring af smykker. Virksomheden sælger i dag smykker i over 100 forskellige lande gennem 8000 forhandlere. De har i dag 30.000  ansatte og omsætter for et 2 cifret milliard beløb. 

Pandora aktien

Pandora aktien er børsnoteret på den danske NASDAQ fondsbørs i København. Her har det været muligt at købe en Pandora aktie siden børsnoteringen i 2010. Her er aktien blandt andet en del af c25-indekset, der dækker over de 25 største virksomheder i Danmark. 

Tager vi et kig på de konkrete tal og udviklinger vedrørende Pandora aktien, er der en række interessante ting at bide mærke ved. Inden for det sidste års tid, er Pandora aktien for alvor kommet tilbage på sporet. Faktisk er den en aktie, der er steget med mere end 100% det sidste års tid. I perioden efter 2017 indtil starten af 2020, så vi for alvor en nedadgående tendens i Pandora aktien. Hvad det skyldes kan være mange ting og det kan være svært at sige specifik hvorfor. Men siden da er skuden for alvor blevet vendt, og aktien er kun steget i værdi. 

Pandora er en aktie der hvert år udbetaler udbytte. Faktisk er Pandora en af de aktier med det højeste udbytte i C25-indekset. De sidste 5 år i perioden 2015-2020 har aktien i gennemsnit udbetalt 6,2% i udbytte om året. Hvilket er et utrolig højt udbytte, som også kan give en forklaring på at aktien ikke er steget så meget i værdi, som man kunne have forestillet sig. 

Aktie anbefalinger

Det forventes at smykkekoncernen i det kommende stykke tid, vil se stor vækst. For resten af 2021 forventes der kursmål med en vækst på 8%. Dette er rigtig gode tegn på en sund virksomhed, der er ved at komme sig oven på coronakrisen. En krise der for alvor har fået selskabet til at fokusere på online salg, hvilket tegner til at være en rigtig god beslutning. Det er derfor også vores overbevisning og anbefalinger, at tage Pandora aktien med i dine investeringsovervejelser. For internettet har mange gange før vist sine kæmpe styrker, og hvilket potentiale der er i online salg og marketing.    

Køb af Pandora aktie (guide)

Hvis du overvejer at komme i gang med at investere, eller er interesseret i at lære hvordan man handler aktier uden at betale kurtage, så læs med her. Det tager i dag kun få minutter at investere i aktier, og kan gøres fra din computer eller telefon. Vi har lavet en guide, der på 3 trin viser dig, hvordan du investere i aktier.

1. Platform

Det første du skal tage stilling til,  er hvilken platform du vil benytte, til at investere i Pandora aktier fra. Der findes et hav af muligheder, men du skal alligevel være opmærksom på at finde en ordentlig platform. Den vi anbefaler og den mest populære platform, har i dag over 20 millioner brugere. Her kan du sælge og købe aktier, uden at betale kurtage, så du får mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Nu mangler du at oprette en profil på platformen. Dette tager kun få minutter, og kan gøres igennem din facebook eller google konto. Derefter skal du lave dit startindskud på platformen, for at komme igang. Du kan starte med at investere med et indskud på 50 dollars. Noget der på mange andre platforme, kræver mange tusind kroner at komme i gang med. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Pandora aktie

Efter du har oprettet en profil og lavet din første indbetaling, er du kun få skridt fra at investere. Du mangler sådan set bare at finde Pandora aktien, eller den aktie du vil investere i. Du søger efter den aktie du vil investere i, trykker på trade/handel, og derefter vælger du investeringsbeløb. Det er alt der skal til for at investere i aktier, og du kan nu sælge dem igen, ligeså snart du vil.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Pandora aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier