Ørsted Aktie

Ørsted A/S

Ørsted der også tidligere er kendt som Dong Energy, er danmarks største energiselskab. Derudover er de en af Nordeuropas største energikoncerner med hovedsæde i Danmark. Virksomhedens primære fokus er på produktion, distribution, fremskaffelse og handle med energi. 

Selskabet blev dannet efter en fusion í 2006, men har rødder der går helt tilbage til 1972 ved grundlæggelsen af Dansk Naturgas A/S. I dag omsætter virksomheden for et 2 cifret milliardbeløb med Mads Nipper i spidsen. I dag er den danske stat hovedaktionær i virksomheden. 

Ørsted aktie - Nøgletal

Køb Ørsted aktier 0% kommission

Køb Ørsted aktie

Hvis du det seneste stykke tid har fulgt det mindste med i aktiemarkedets udvikling, kender du til de stabile opadgående aktiekurser. 

Dertil har du nok hørt om den stigende inflation samt de negative renter, der alle betyder dine penge bliver mindre og mindre værd. 

I denne guide viser vi dig, præcis hvordan du investerer dine penge, så du får dem til at vokse, frem for at de bliver spist op af inflation i banken.

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her, så du kan komme med på bølgen. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Ørsted aktie - Anbefaling og Analyse

Ørsted aktien er en utrolig populær aktie blandt investorer, der både ser den som stabil og vækstende. Den nok største grund til stabiliteten udover sektoren, er den danske stat. For den danske stat ejer nemlig hovedparten af Ørsted aktierne med ca. 50,01%.

Dette giver både stabilitet i aktien fordi, den danske stat ikke pludselig går ud og sælger sine aktier. Men det kan også betyde en kæmpe sikkerhed for Ørsted aktien, hvis virksomheden nu skulle komme i problemer ude i fremtiden. 

Så vil den danske stat med stor sandsynlighed stå klar til at gribe ind. Af den grund anses aktien som en sikker investering med gode muligheder for afkast både i form af kursstigninger men også i udbytte. 

Derfor er det også vores overbevisning og anbefaling at Ørsted aktien er en stabil og sikker aktie. Den er til dig der vil have en aktie med stor sikkerhed og et stabilt afkast i længden, der hvert år udbetaler passiv indkomst i form af udbytte.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ørsted aktier uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer – 100% aktier, 0% kommission. 

Du kan investere i Ørsted aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X