• Loading stock data...

Nvidia aktie

Få et samlet overblik over Nvidia aktien, og se alt relevant information inden du investerer. Du kan se alt fra analyse og anbefaling til aktiekurs og købsguide.

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Nvidia aktie
  • Analyse og Anbefaling af Nvidia aktie
  • Sådan køber du Nvidia aktier
nvidia aktier

Nvidia aktiekurs

Køb Nvidia aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Nvidia er en amerikansk teknologivirksomhed, der primært producerer grafikkort. Virksomheden blev grundlagt i 1993, og har 20.000 medarbejdere, mens de i dag omsætter for over 15 milliarder dollars. Derudover ejer de flere mindre selskaber, som blandt andet software virksomheden arm holding. 

Nvidia aktie

Det har siden 1999, været muligt at købe en Nvidia aktie på børsen. Her kom aktien nemlig på den amerikanske fondsbørs, med en pris på 12 dollars pr. aktie, som i dag efter aktiesplit, svarer til ca. 0,41$. 

Der findes i dag, ca. 2,5 milliarder udstedte Nvidia aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af 500 milliarder dollars. Hvilket er ca. 4 gange mere end deres største konkurrent AMD, der også producere grafikkort. 

Derudover er Nvidia en aktie, der ved hvert kvartal udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år, har aktien haft et gennemsnitligt årligt udbytte på 0,30%. 

Det har givet aktien en p/e værdi på 90 i det seneste regnskab, hvilket er det beløb, en investor skal investere, for at få 1$ tilbage fra sine investeringer om året. 

Analyse og Anbefaling af Nvidia aktie

De seneste par år er Nvidia aktien en af de hurtigst voksende, og mest populære aktier på de amerikanske børser. Aktien er på blot det seneste år, vokset med mere end 70% i værdi. 

Derudover er Nvidia aktien, vokset med over 1.100% i de seneste 5 år. Hvilket vil sige, at havde du for 5 år siden investeret for 10.000 kr., var de i dag mere end 120.000 kr værd. 

Det er derfor ikke en aktie, der er gået ubemærket hen de seneste par år. Det har, og er stadig en populær aktie blandt investorer og institutter, der stadig placere aktien som et køb, heriblandt investors.com.  

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at Nvidia aktien har et kæmpe potentiale på især den lange bane. Der er nemlig ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil se en øget efterspørgsel på teknologi, heriblandt grafikkort, hvor Nvidia urokkeligt sidder på markedet. 

Der kan selvfølgelig også være potentielle kursstigninger på den korte bane, og derfor anbefaler vi, at du helt klart tager Nvidia aktien med i dine investeringsovervejelser.

Sådan køber du Nvidia aktier

Hvis du gerne vil lære at investere i en aktie som Nvidia, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager kun få minutter at sætte op, og du kan investere uden at betale hverken kommission eller kurtage. Vi har lavet en guide, der på tre simple trin, viser hvordan du kommer igang med at investere, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

1. Investeringsplatform

Allerførst, skal du vælge den platform du vil investere i aktier fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission. Kan bruge den mest populære platform, og den vi også anbefaler. Så kan du både købe og sælge aktier uden kommission eller kurtage. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter at sætte op, og du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Derefter, mangler du at lave dit startindskud. Du behøver ikke mere end 50 dollars, for at komme i gang med at investere på platformen.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Nvidia aktier

Efter du har oprettet en profil, og lavet dit startindskud på platformen, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt at finde rundt, du søger blot efter den aktie du vil investere i. Trykker på trade, og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering, som du kan sælge igen når som helst uden kommission.

Køb Nvidia aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Nvidia aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier