Nvidia Aktie

Nvidia Corporation

Nvidia er en amerikansk teknologivirksomhed, der primært producerer grafikkort. Virksomheden blev grundlagt i 1993, og har 20.000 medarbejdere, mens de i dag omsætter for over 15 milliarder dollars. Derudover ejer de flere mindre selskaber, som blandt andet software virksomheden arm holding. 

Køb
Nvidia
aktier - 0% kommission

Udbytte & Alt Info

Køb Nvidia aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Nvidia:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Nvidia aktie

De seneste par år er Nvidia aktien en af de hurtigst voksende, og mest populære aktier på de amerikanske børser. Aktien er på blot det seneste år, vokset med mere end 70% i værdi. 

Derudover er Nvidia aktien, vokset med over 1.100% i de seneste 5 år. Hvilket vil sige, at havde du for 5 år siden investeret for 10.000 kr., var de i dag mere end 120.000 kr værd. 

Det er derfor ikke en aktie, der er gået ubemærket hen de seneste par år. Det har, og er stadig en populær aktie blandt investorer og institutter, der stadig placere aktien som et køb.

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at Nvidia aktien har et kæmpe potentiale på især den lange bane. Der er nemlig ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil se en øget efterspørgsel på teknologi, heriblandt grafikkort, hvor Nvidia urokkeligt sidder på markedet. 

Der kan selvfølgelig også være potentielle kursstigninger på den korte bane, og derfor anbefaler vi, at du helt klart tager Nvidia aktien med i dine investeringsovervejelser.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Nvidia aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X