Novozymes Aktie

Om Novozymes

Novozymes er en dansk biotek virksomhed, der specialisere sig indenfor forskning, udvikling og handel med bio produkter. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 6.000 mennesker i mere end 30 forskellige lande. Novozymes forretning er inddelt i 3 forskellige hovedområder nemlig; fremstilling af enzymer, mikroorganismer og biofarmaceutiske ingredienser. Virksomhedens omsætning kommer hovedsagligt fra enzym fremstilling, der står for ca. 95% af virksomhedens omsætning. Novozymes opstod i år 2000 efter en opsplitning og har i dag sit hovedkontor i Bagsværd.    

Nøgletal Novozymes aktien

Køb Novozymes aktier 0% kommission

Sådan køber du Novozymes aktier

Jo hurtigere du kommer ind på aktiemarkedet, jo større chance er der for at du tjener penge. 

Aktiemarkedet er nemlig steget i gennemsnit ca. 7% hvert år de seneste 50 år. Lader du derimod dine penge stå i banken med negativ rente, vil dine penge hvert år blive ca. 3% mindre værd grundet inflation og måske den negative rente. 

Derfor har vi lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du investere i aktier, på den billigste og hurtigste måde. 

1. Platform

Der findes utallige investeringsplatforme derude, men det er langt fra alle der er lige gode. Den investeringsplatform som vi anbefaler til at købe aktier fra, er en kurtage og kommissions fri platform tilgængelig i Danmark. Det betyder at du kan handle kurtage frit med aktier, hvor du på andre platforme ofte vil skulle betale et mindre beløb for hver eneste handel. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har oprettet en profil på aktie platformen, er du kun få skridt fra at købe din første aktie. Du mangler sådan set bare at sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere fra så lidt som 300 kr. på andre investeringsplatforme vil det ofte kræve mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Novozymes

Nu mangler du sådan set blot at finde Novozymes aktien eller den aktie du vil investere i. Handelsplatformen er utrolig brugervenlig, og den er ikke til at tage fejl af. Du søger blot på den aktie du vil investerer i, og trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Novozymes aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan nøjes med, at investere helt ned til 300 kr. for at komme i gang med at investere i aktier.

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X