Novo Nordisk Aktie

Om Novo Nordisk

Novo Nordisk er Danmarks største producent af medicinalprodukter. Virksomheden specialiserer sig især med fremstillingen af insuliner, blødermedicin og kønshormoner. Derudover er selskabet Danmarks største virksomhed med næsten dobbelt så høj markedsværdi som Mærsk. De har i dag mere end 40.000 medarbejdere fordelt på over 75 lande i hele verden.

Novo aktien

Køb Novo aktier 0% kommission

Køb af Novo Nordisk akier

Alt det i dag kræver for at investere i aktier, er en telefon eller computer, og en vilje til at tjene penge. 

Du kan komme i gang i løbet af ganske kort tid, helt uden de traditionelle handelsomkostninger som kurtage eller kommission med en investering på helt ned til 300 kr. 

Du kan se vores simple guide, der på 3 trin guider dig igennem hele processen trin for trin. 

1. Platform

Det første du skal gøre, er at gå ind på den investeringsplatform, som du vil handle novo aktier fra. Her anbefaler vi, at du bruger en platform hvor du undgår handelsomkostninger som kurtage, kommission eller andre skjulte gebyrer hver gang du køber eller sælger aktier. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du er kommet ind på platformen skal du oprette en gratis aktiekonto, hvilket kan gøres på ganske få minutter gennem en google eller facebook konto. Efter du har oprettet en profil på platformen, mangler du at sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan nøjes med helt ned til 300 kr.   

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Novo Nordisk

Efter du har oprettet en aktie konto og sat penge ind på din investeringskonto, skal du vælge Novo Nordisk aktien eller den aktie du vil investere i. Søg blot efter aktien, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kurtage, kommission eller andre skjulte gebyrer. 

Det kommer nok ikke som en overraskelse at Novo Nordisk er en meget populær aktie. Det skyldes blandt andet dens stabile vækst og høje udbytter. Tager vi et kig på de konkrete tal, må det siges at have været en god og stabil investering de seneste år. Helt tilbage siden børsnoteringen er Novo Nordisk en aktie, der er steget med mere end 2500%. Det vil altså sige, at havde du investeret 10.000 kr. ved børsnoteringen i år 2000, var de i dag mere end 250.000 kr. værd.  De seneste år har vi set de samme stabile stigninger, med en vækst på ca. 25% det seneste års tid efter corona, og 45% for de seneste 5 år.  

Novo Nordisk er derfor også en af vores anbefalinger af aktier i de kommende år. Det ser nemlig ikke ud som om væksten stopper, og der vil kun komme mere efterspørgsel efter branchen i fremtiden. Så derfor kan Novo Nordisk aktien være en rigtig god investering, til dig der ønsker et stabilt afkast uden kæmpe kurssvingninger samt en passiv indkomst.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Novo Nordisk aktier med 0% kommission, 100% aktier.

Du kan investere i aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X