Norwegian Aktie

Om Norwegian

Norwegian også kendt som Norwegian Air Shuttle er et Norsk lavprisflyselskab. Norwegian aktier kan handles på den norske fondsbørs Oslo Stock Exchange under forkortelsen NAS. Her har det siden deres børsnotering i 2003, været muligt at købe aktier i virksomheden. I 2018 ejede ca. 16.000 personer Norwegian aktier.

Nøgletal Norwegian aktie

Køb Norwegian aktie

Hvis du har fulgt bare det mindste med i aktiemarkedets udvikling det seneste stykke tid, har du nok lagt mærke til de markante stigninger i aktiekurser. 

Men når det kommer til Norwegian aktien, virker det ikke som om aktien er fulgt med resten af markedet, med en utrolig lav pris, og et kæmpe potentiale for vækst. 

Derfor har vi lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser præcis hvordan du investerer i aktier med 0% kommission, 100% aktier, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Virksomhedens historie

Norwegian blev i 1993 grundlagt af Björn Kjos i Oslo. Her startede virksomheden med flyvninger langs den norske vestkyst.  Flyselskabet ejer i dag over 100 fly og flyver overalt i verden. Fra 2002 har det været muligt at købe Norwegian aktier på den norske fondsbørs i Oslo.

Norwegian aktie anbefaling og analyse

Som sagt er det ikke nogen hemmelighed, at Norwegians aktie stadig ligger lavt for tiden grundet corona, der stadig sætter sit præg. Men for at sige det kort, som vi også beskriver ovenover, og uden at komme med den længste analyse, er Norwegian en sikker aktie, der har kæmpe vækstpotentiale. For hvis flybranchen rejser sig på samme måde som før corona, kan det betyde markante stigninger i Norwegian aktiens pris. I takt med at corona er kommet godt under kontrol, ser det meget lyst ud for flybranchen i de kommende år. Det vil være meget usandsynligt at det ikke sker, da folks rejse træng er større end nogensinde. Det er derfor næsten en no-brainer ikke at smide en lille mønt efter et par aktier, hvilket vi også anbefaler, når det endda kan gøres gratis, som du kan læse mere om nedenunder.

Skal man købe Norwegian aktier?

Det er ikke nogen hemmelighed, at Norwegian aktien har ligget historisk lav i et stykke tid nu grundet corona. Det betyder dog ikke, at det er en dårlig investering, tværtimod. Det kan nemlig være et rigtig god tidspunkt at købe sig ind i Norwegian aktier på.

Hvis vi starter med at kigge på grunden til de lave Norwegian aktiekurser, er det usikkerheden omkring flyselskabets fremtid. Men virksomheden har faktisk vist sig at klare sig igennem corona tiden, og det ser ud til at flybranchen er på vej mod lysere tider. Derudover har corona situationen vist os investorer, at Norwegian er en sikker aktie. Helt konkret har det vist os at Norwegian har et ekstra sikkerhedsnet i ryggen, sammenlignet med andre virksomheder i flybranchen. Den sikkerhed er nemlig den Norske stat, hvilket er noget der skaber sikkerhed, stabilitet og tryghed omkring aktien. For skulle der komme lignende situationer i fremtiden, vil den Norske stat højest sandsynligt stå klar til at hjælpe, præcis som de har gjort under corona. Det betyder at Norwegian aktien er sikret mod mulige konkurser, modsat andre virksomheder. 

Aktiekursen for en Norwegian aktie er stadig utrolig lav efter corona, og der er store vækstmuligheder for aktien. Den er så lav at man næsten tænker den ikke kan komme meget længere ned, så det vil næsten være dumt ikke at smide en mønt efter et par aktier. Især når man tænker på, at den engang har haft en aktiekurs på 2000 dollars og den ovenikøbet kan købes helt gratis uden kurtage, som du kan læse mere om ovenfor. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Norwegian aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X