Nokia Aktie

Nokia Corporation

Nokia er en Finsk teknologi aktie der hovedsageligt producerer mobilt telekommunikationsudstyr. i 2007 var de verdens største producent af mobiltelefoner, siden da er markedsandelen faldet drastigt. Virksomheden har i dag 100.000 medarbejdere, med hovedkvarter i Espoo, Finland. I 2014 solgte selskabet en af deres afdelinger “Nokia Devices” til konkurrenten Microsoft, som i dag går under navnet Microsoft Mobile. Nokia har i dag skiftet deres fokus fra mobiltelefoner, mod telekommunikationsudstyr og andre netværkstjenester.   

Køb Nokia
aktier - 0% kommission

Aktiekurs, Udbytte & Nøgletal

Køb Nokia aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Nokia:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Nokia aktie

Nokia er en aktie, der de seneste år for alvor har tabt markedsandel, hvilket har haft en tydeligt effekt på aktiekursen. Tidligere har aktiekursen været 10x gange højere end den vi ser i dag. Det behøver dog slet ikke, at være en dårlig ting for investorer. 

Mange investorer og institutter har forventninger om kursstigninger på den korte bane, med signaler om køb. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at der kan være potentiale for kursstigninger i den nære fremtid, hvor vi allerede i år har set Nokia aktien stige med over 20% i værdi. Det er derfor en aktie, vi anbefaler du holder godt øje med, og tager med i dine investeringsovervejelser.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Nokia aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X