• Loading stock data...

Nokia aktie

Få et samlet overblik over Nokia aktien, og se alt relevant information inden du investerer. Se analyse, anbefaling, aktiekurs, købsguide og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Nokia aktie
  • Analyse og Anbefaling af Nokia aktie
  • Køb af Nokia aktier
nokia aktie

Nokia aktiekurs

Køb Nokia aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Nokia er en Finsk teknologivirksomhed, der hovedsageligt producerer mobilt telekommunikationsudstyr. i 2007 var de verdens største producent af mobiltelefoner, siden da er markedsandelen faldet drastigt. Virksomheden har i dag 100.000 medarbejdere, med hovedkvarter i Espoo, Finland. I 2014 solgte selskabet en af deres afdelinger “Nokia Devices” til konkurrenten Microsoft, som i dag går under navnet Microsoft Mobile. Nokia har i dag skiftet deres fokus fra mobiltelefoner, mod telekommunikationsudstyr og andre netværkstjenester.   

Nokia aktie

Det har siden 1915, været muligt, at købe Nokia aktier på den finske fondsbørs i Helsinki. Siden da er aktien senere hen børsnoteret på den amerikansk fondsbørs NYSE i 1994, samt Euronext i 2015.  

Der findes i dag, ca. 5,5 milliarder udstedte Nokia aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) på 30 milliarder Euro. Hvilket er en del under den største spiller på mobilmarkedet Apple, med en markedsværdi på over 2.000 milliarder euro. 

Derudover er Nokia en udbytteaktie,  der op til flere gange om året udbetaler udbytte. Dog har selskabet, som konsekvens af corona, midlertidigt sat udbyttebetalinger på pause. De seneste 5 år har aktien dog haft et gennemsnitligt årligt udbytte på 4% om året.  

De seneste 5 år har aktien haft en gennemsnitlig p/e ratio på 33 Nok, hvilket er det beløb en investor skal investere, for at få 1 Nok tilbage om året fra sine investeringer i aktien.  

De seneste 10 år, har Nokia aktien haft et gennemsnitligt årligt afkast på 4,5%, mens aktien de seneste 3 år, har haft et gennemsnitligt årligt afkast på 6,4%.   

Analyse og Anbefaling af Nokia aktie

Nokia er en aktie, der de seneste år for alvor har tabt markedsandel, hvilket har haft en tydeligt effekt på aktiekursen. Tidligere har aktiekursen været 10x gange højere end den vi ser i dag. Det behøver dog slet ikke, at være en dårlig ting for investorer. 

Mange investorer og institutter, som blandt andet stockinvest.us, har forventninger om kursstigninger på den korte bane, med signaler om køb. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at der kan være potentiale for kursstigninger i den nære fremtid, hvor vi allerede i år har set Nokia aktien stige med over 20% i værdi. Det er derfor en aktie, vi anbefaler du holder godt øje med, og tager med i dine investeringsovervejelser.

Sådan køber du Nokia aktier

Hvis du gerne vil i gang med at investere, eller bare vi have mere ud af dine investeringer, så er det faktisk meget simpelt. Det tager nemlig kun få minutter at sætte op, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan du investere i aktier uden kommission. Du kan nemlig både købe og sælge aktier helt uden kommission, så du får mere ud af dine investeringer.

1. Investeringsplatform

Det første du skal gøre, er at vælge den platform du vil investere i aktier som fx Nokia fra. Der er mange muligheder derude, men den mest populære og den vi også anbefaler, har mere end 20 millioner brugere, og der kan du nemlig handle aktier helt fri for kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.   

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, skal du oprette en konto. Det tager kun få minutter, og kan gøres med en google eller facebook konto. Derefter, mangler du, at lave dit startindskud på platformen. Du kan komme i gang med at investere, med et startindskud på 50 dollars. Noget der på andre platforme, hurtigt kan kræve tusindvis af kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb nokia aktier

Nu mangler du blot at finde Nokia aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er nemt, at finde rundt på platformen. Du søger blot efter den aktie du vil købe, trykker på trade/handel, og vælger dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du til enhver tid kan sælge igen, helt uden at betale kommission eller andre skjulte gebyrer.

Køb Nokia aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Nokia aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier