• Loading stock data...

Nio aktie

Få alt den information du skal bruge om den kinesiske bilproducent Nio. Få et overblik og se analyse, anbefaling, aktiekurs og hvordan du køber Nio aktier gratis. Vi har samlet alt du skal vide inden en eventuel investering. 

  • Nio aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Nio aktie – Anbefaling og Analyse
  • Køb af Nio aktier
nio aktie

Nio aktiekurs

Køb Nio aktie for 0 kr.

Om virksomheden

Nio er en kinesisk bilproducent med hovedkontor i Shanghai. De specialisere sig med at designe og producere elektriske køretøjer. Nio blev stiftet i november 2014 af William Li. Efter stiftelsen valgte flere store virksomheder at investere, heriblandt Tencent, Temasek og Lenovo. Virksomhedens første bil der debuterede samme dag som stiftelsen var sportsbilen Nio EP9. I 2016 fik Nio tilladelse til at teste køretøjer på offentlige veje af de amerikanske myndigheder. Siden da er det gået utrolig stærkt for virksomheden, og de har i dag rundet ca. 7.000 medarbejdere. I maj 2018 åbnede den første batteri udskiftnings station i Kina, hvilket var store skridt for Nio.

Nio aktie

I 2018 valgte Nio at børsnotere på den amerikanske fondsbørs i New York. Her indgav de investeringer for ca. 1,8 milliarder dollars. Siden da har Nio aktien været en af de hurtigst voksende aktier. Der findes i dag ca. 1,5 milliarder Nio aktier på markedet.  

Tager vi et kig på de konkrete tal er Nio aktien stukket fuldstændig i vejret. Det seneste år er det en aktie der er steget med over 300%. Det vil altså sige havde du købt Nio aktier for godt 10.000 kr. for et år siden, var de i dag mere end 30.000 kr. værd. Kigger vi på hele aktiens historie er den steget med over 400% siden børsnoteringen i 2018. Det er altså en aktie der ser ud til kun at bevæge sig en vej og det er op ad. 

Nio er ikke en aktie der udbetaler udbytte, da virksomheden har valgt at investere alt overskud i at vækste.

Anbefaling og analyse

Som sagt er Nio en utrolig populære aktie hvis aktiekurs er stukket fuldstændig i vejret det seneste års tid. Generelt har vi set en kæmpe stigning i hele den elektriske bil produktions branche. Det skyldes først og fremmest troen på fremtiden. For kigger vi på den største spiller i branchen Tesla, er de langt mere værd end de store klassiske bilproducenter, selvom de ikke producere nær så mange biler. Det samme billede tegner sig for Nio aktien. 

Når man køber aktier i Nio er det for at investere i fremtiden. Der er nemlig ingen tvivl om at elektriske køretøjer kommer til at fylde mere og mere i fremtiden. Det kæmpemæssige potentiale som Nio aktien potentielt står over for, er svær at undgå. Vi har allerede set det med Tesla, der i dag er ca. 8 gange mere værd end Nio.  

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling at du overvejer et køb af Nio aktier, da vi har svært ved at tro på det elektriske bil markedet ikke bliver større end det er i dag. Vi kan allerede nu se at Nio er begyndt på sin udvidelse på det norske markedet. Det er kun begyndelsen, og det er et spørgsmål om tid før der for alvor kommer indtog på det europæiske markedet.  Hvis det lykkes er det ikke utænkeligt at Nio aktien kommer til at nærme sig Tesla aktiens værdi.  Så hvis du tror på elektriske biler er en del af fremtiden, vil det næsten være dumt ikke at smide en mønt efter en potentiel kæmpe spiller, indenfor det elektriske bil markedet. Hvis du tror på det, kan du endda se hvordan du køber Nio aktier gratis uden kurtage nedenfor:  

køb af Nio aktier

Det tager i dag kun få minutter at købe aktier. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og en vilje til at tjene penge. VI har lavet en super nem og simpel guide, der på 3 trin guider dig igennem processen ved køb af aktie, og ovenikøbet gratis.

1. Investeringsplatform

Først skal du finde en investeringsplatform, her anbefaler vi den nok mest populære platform med over 20 millioner brugere. Her kan du nemlig købe aktier gratis, uden at skulle betale kurtage for hver eneste aktiehandel du foretager dig, så du kan maksimere din profit.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har oprettet en profil på platformen, der kan gøres på få minutter. Er det tid til at lave din første indbetaling. Du behøver sådan set ikke at sætte mere ind, end ca. 50 dollars for at komme i gang. På andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at komme i gang med at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Nio aktie

Alt du mangler nu er at finde Nio aktien, eller den aktie du vil købe. Investeringsplatformen er nem og brugervenlig, og er ikke til at tage fejl af. Du søger efter den aktie du vil købe, trykker på handl/køb, og vælger investeringsbeløb. Mere skal der ikke til for at investere i aktier den dag i dag. 

Køb Nio aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Nio aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier