Nio Aktie

Om Nio Inc aktien

Nio Inc adr er en kinesisk bilproducent med hovedkontor i Shanghai. De specialisere sig med at designe og producere elektriske køretøjer. Nio blev stiftet i november 2014 af William Li. Efter stiftelsen valgte flere store virksomheder at investere, heriblandt Tencent, Temasek og Lenovo. 

Virksomhedens første bil der debuterede samme dag som stiftelsen var sportsbilen Nio EP9. I 2016 fik Nio tilladelse til at teste køretøjer på offentlige veje af de amerikanske myndigheder. Siden da er det gået utrolig stærkt for virksomheden, og de har i dag rundet ca. 7.000 medarbejdere. 

I maj 2018 åbnede den første batteri udskiftnings station i Kina, hvilket var store skridt for Nio.

Nio aktie - Nøgletal

Køb Nio
aktier 0% kommission

Køb Nio aktie

Hvis du bare har fulgt det mindste med i aktiemarkedets udvikling det seneste stykke tid, ved du hvor store kursstigninger især elbilsmarkedet har set. 

Tesla aktien er skudt fuldstændig i vejret med kursstigninger på over 28.000%, og det er kun et spørgsmål om tid før lignende aktier følger med. 

I denne guide viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære elbils aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du godt kunne tænke dig, at investere i de varmeste aktier lige nu, som Nio, Tesla og Xpeng. Så kan du se præcis hvordan du gør lige her, med 0% kommission, 100% aktier. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Anbefaling og analyse

Som sagt er Nio en utrolig populære aktie hvis aktiekurs er stukket fuldstændig i vejret det seneste års tid. Generelt har vi set en kæmpe stigning i hele den elektriske bil produktions branche. 

Det skyldes først og fremmest troen på fremtiden. For kigger vi på den største spiller i branchen Tesla, er de langt mere værd end de store klassiske bilproducenter, selvom de ikke producere nær så mange biler. Det samme billede tegner sig for Nio aktien. 

Når man køber aktier i Nio er det for at investere i fremtiden. Der er nemlig ingen tvivl om at elektriske køretøjer kommer til at fylde mere og mere i fremtiden. Det kæmpemæssige potentiale som Nio aktien potentielt står over for, er svær at undgå. Vi har allerede set det med Tesla, der i dag er ca. 8 gange mere værd end Nio.  

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling at du overvejer et køb af Nio aktier, da vi har svært ved at tro på det elektriske bil markedet ikke bliver større end det er i dag. 

Vi kan allerede nu se at Nio er begyndt på sin udvidelse på det norske markedet. Det er kun begyndelsen, og det er et spørgsmål om tid før der for alvor kommer indtog på det europæiske markedet.  

Hvis det lykkes er det ikke utænkeligt at Nio aktien kommer til at nærme sig Tesla aktiens værdi.  Så hvis du tror på elektriske biler er en del af fremtiden, vil det næsten være dumt ikke at smide en mønt efter en potentiel kæmpe spiller, indenfor det elektriske bil markedet. Hvis du tror på det, kan du endda se vores købsguide, så du kan komme med på aktie bølgen. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Nio aktier uden kurtage eller kommission, også kendt som 0% kommission, 100% aktier.

Du kan investere i Nio aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X