• Loading stock data...

Netflix aktie

Få et samlet overblik over Netflix aktien, og se alt relevant information inden en investering. Se alt fra aktiekurs og analyse, til købsguide og alverdens info. 

  • Netlfix aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Netflix aktie
  • Køb af Netflix aktier
netflix aktie

Netflix aktiekurs

Køb Netflix aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Du kender formentlig nok allerede alt til Netflix, der er en amerikansk online streaming tjeneste. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997, og har været tilgængelig i Danmark siden 2012. Selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, og har mere end 10.000 ansatte. De har i dag mere end 200 millioner kunder fordelt overalt i verden.

Netflix aktie

Netflix aktien har siden 2002 været børsnoteret på den amerikanske fondsbørs NASDAQ. Her kom den på børsen med en pris på 15 dollars pr Netflix aktie, som der i dag efter aktiesplit, svarer til ca. 1,2 dollars. I 2010 blev Netflix en del af S&P 500, og endte med at være den mest voksende aktie i hele indekset for årtiet.    

Netflix er ikke en aktie, der udbetaler udbytte. Virksomheden har istedet valgt, at geninvestere alt overskuddet, for at skabe yderligere vækst. Det kan dog ikke udelukkes i fremtiden, at Netflix aktien vil begynde at udbetale udbytte. Det er formentlig en realitet hvis Netflix fortsætter deres dominans på streaming markedet, og så længe de ikke trues af konkurrenter. 

Som sagt tidligere, er Netflix den mest voksende aktie i hele S&P 500 for årtiet 2010-2019. Dette kan også tydeligt ses på de konkrete tal for aktiens aktiekurs. Helt konkret er Netflix aktien siden sin børsnotering, vokset med mere end 42.000% i værdi. Det betyder altså, at havde du investeret 10.000 ved børsnoteringen, var de i dag mere end 4 millioner kroner værd. Samme vækst kan ses for de sidste 5 år, hvor aktien er vokset med ca. 500% i værdi. 

Det er derfor en utrolig populær aktie blandt investorer, men især også elskere af streamingtjenesten. Mange investere nemlig i en tjeneste, som de virkelig tror på, og selv benytter sig af. Derudover er det blevet utrolig nemt at investere, og det kan gøres på ganske få minutter, for meget få penge helt uden kommission. Det tiltrækker utrolig mange nye investorer. der ser det store potentiale i internettet, og hvilken vækst den digitale fremtid vil bringe. 

Køb af Netflix aktier

Hvis du overvejer at investere i Netflix eller andre aktier, så er det faktisk nemmere end du tror. Det er let at komme i gang, og det tager ganske få minutter, du kan endda investere helt uden kommission. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig, hvordan du investere i aktier uden skjulte gebyrer, kommission eller kurtage i løbet af 5 minutter. 

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere fra. Hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform, sammen med over 20 millioner brugere. Her kan du både købe og sælge aktier uden kommission.  

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen, dette kan du gøre gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at lave dit startindskud. Her kan du starte med et indskud på kun 50 dollars for at komme i gang med at investere. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Netflix aktie

Nu mangler du kun at finde Netflix eller den aktie du vil investere i. Søg på aktien, tryk trade/handl og vælg investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, som du kan sælge igen når som helst.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Netflix aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier