• Loading stock data...

Nel aktie

Her får du et samlet overblik over Nel aktien inden du investerer. Du kan se alt fra analyse og anbefaling til aktiekurs og købsguide.

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Nel aktie – Analyse
  • Køb af Nel ASA aktier
nel aktie

Nel aktiekurs

Køb Nel aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Nel ASA er en norsk producent, opbevarer og distributør af bæredygtig hydrogen. Virksomheden blev grundlagt i 1927, og omsætter i dag for et 3 cifret millionbeløb. De har i dag ca. 200 ansatte, og er hovedsageligt ejet af Clearstream banking.     

Nel aktie

Nel aktien er børsnoteret på den norske fondsbørs i Oslo. Her kom den på børsen i 2014 med et samlet køb på 121 millioner norske kroner. 

Der findes i dag i alt ca. 1,5 milliarder udstedte Nel ASA aktier, til en samlet markedsværdi (Market Cap) på 24,6 milliarder norske kroner. 

Nel er ikke en aktie, der udbetaler udbytte. Virksomheden har i stedet valgt at fokusere alt deres overskud mod geninvesteringer i selskabet.  

Nel ASA analyse

Der er ingen tvivl om, at det er gået stærkt for Nel aktien. Siden 2017 er aktien steget med mere end 450% i værdi. Det vil altså sige, at havde du investeret 10.000 i kr. i 2017, var de i dag mere end 50.000 kr. værd. 

Det seneste år er Nel ASA aktien dog faldet med ca. 10% i værdi, som en følge af blandt andet corona, der stadig sætter sit præg. 

Det kan derfor afhængigt af hvornår du læser dette, være en rigtig god investering både på kort og lang sigt. Det seneste år er aktien nemlig faldet markant i værdi, så du potentielt kan købe dig ind på et “dip”. 

Flere institutter og analytikere placere også aktien som “køb”, og forventer en stigning i værdi de næste par år.   

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at aktien har et kæmpe potentiale, og helt klart er værd at tage med i dine investeringsovervejelser. 

Sådan køber du Nel aktier

Hvis du gerne vil investere i Nel eller en anden aktie, men ikke er helt sikker på hvordan, så er det faktisk slet ikke så svært. Man kan i dag investere i aktier helt uden kommission på få klik. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig lige præcis hvordan man kommer i gang med at investere.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, hvis du vil investere uden at skulle betale kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer, kan du bruge vores anbefalede platform. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Nu mangler du at oprette en profil på platformen, det kan du gøre på få minutter gennem blandt andet en facebook konto. Når du har bekræftet din identitet, kan du sætte penge ind. Du kan starte med et beløb på ned til 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Nel aktier

Efter du har oprettet en profil, bekræftet din identitet og sat penge ind, mangler du kun at finde Nel ASA eller den aktie du vil investere i. Du søger blot efter aktien, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst.

Køb Nel aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Nel aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier