Moderna Aktie

Om Moderna

Moderna er et amerikansk biotekselskab, der er mest kendt for deres vacciner. Selskabet blev grundlagt i 2010, og omsætter i dag for ca. 10 milliarder dollars. De har hovedkvarter i Massachusetts og har i dag over 1.500 ansatte. 

Moderna aktie - Nøgletal

Køb Moderna aktier 0% kommission

Sådan køber du Moderna aktier

Hvis du gerne vil investere i en aktie som Moderna, men ikke er helt klar over hvordan du gør, så er det langt nemmere end du tror. 

Du behøver ikke at starte med mere end 50 dollars for at komme i gang med at investere, helt uden de traditionelle handelsomkostninger. 

Vi har har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan man investere med 0% kommission, 100% aktier. Så du får mere ud af dine investeringer. 

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, provision, skjulte gebyrer eller kurtage, kan du benytte dig af vores anbefalede platform. Her får du nemlig mere ud af dine investeringer, og du kan komme i gang med at investere med så lidt som 300 kr. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen skal du oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Når din konto er bekræftet, mangler du at lave din første indbetaling/startindskud. Du kan komme i gang med at investere fra kun 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Moderna aktier

Nu mangler du blot at finde Moderna aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og let, du søger blot efter aktien du vil købe, trykker på handel, og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission, provision eller kurtage. Sådan får du nemlig mest ud af dine investeringer. 

Moderna aktie analyse og anbefaling

Det er  også med god grund, at Moderna aktien har været utrolig populær blandt investorer, der har set kolossale kursstigninger og profitter. 

Mange investorer og institutter som blandt andet fool.com, peger på at vi slet ikke har set det sidste til biotekselskabet, og at der vil gå lang tid før coronavaccinen er fuldstændig færdig udrullet, især med truslen fra den nye delta variant.

Derudover peger de også på langtids udsigten for biotek branchen, der ser utrolig lovende ud, og de potentielle konsekvenser ved udrulningen af tredje stik.  

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart at værd at tage Moderna aktien med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investerer på kort eller lang sigt.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Moderna aktier helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere med helt ned til 50$, for at komme i gang med at investere i aktier. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X