• Loading stock data...

Microsoft aktie

Få et overblik over Microsoft aktien, og se alt relevant information. Se aktuelle aktiekurs, analyse, data, anbefalinger, købsguide og meget mere. 

  • Microsoft aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Microsoft aktien
  • Køb af Microsoft aktier
microsoft aktie

Microsoft aktie

Køb Microsoft aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Microsoft er verdens næststørste virksomhed målt på markedskapitalisering efter apple. Virksomheden blev grundlagt af Bill Gates tilbage i 1975, og er hovedsageligt kendt for deres styresystem, office programmer og spilkonsol. Selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb i dollars, og har mere end 150.000 ansatte.

Microsoft aktien

Microsoft aktien er børsnoteret på den Amerikanske fondsbørs NASDAQ. Her har aktien været opsat til handel siden børsnoteringen i 1986. Der findes i dag i alt ca. 7,5 milliarder udstedte Microsoft aktier. 

Microsoft er en udbytteaktie, der 4 gange om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har Microsoft aktien gennemsnitligt udbetalt 1,57% i udbytte om året. Samtidig har aktien hvert år udbetalt ca. ⅓ af overskuddet i udbytte.        

Kigger vi på Microsoft aktiens udvikling i aktiekurs, er der ingen tvivl om hvilken retning aktien har haft de sidste mange år. Siden børsnoteringen i 1986 er Microsoft en aktie, der er steget med mere end 275.000% i værdi. Det vil altså sige havde du ved børsnoteringen investeret i aktier for 10.000 kr., var de i dag næsten 30 millioner kroner værd. Den samme udvikling kan ses de seneste år, hvor Microsoft aktien er steget med næsten 400% i værdi. 

Det må i den grad siges at være en aktie, der har haft en konstant vækst i aktiekurs de seneste mange år. Den anses derfor af investorer, som værende en stabil og utrolig sikker aktie, der jævnt udbetaler det samme udbytte. Det er derfor vores overbevisning og anbefalinger, at tag aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie med lav risko, og et stabilt afkast du kan regne med. Der befinder sig i en branche, hvis fulde potentiale og vækst kun lige er begyndt. 

Køb af Microsoft aktier

Hvis du godt kunne tænke dig at investere i Microsoft aktier, eller bare aktier generelt, så er det faktisk nemmere end du tror. Det er blevet utrolig nemt at investere, og det kan faktisk gøres helt uden at betale kommission. Det tager ganske få minutter at komme igang, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan. 

1. Investeringsplatform

Som det første skal du vælge den platform du vil investere fra. På mange platforme skal du betale kurtage/kommission, hver gang du køber og sælger en aktie. Det behøver du dog slet ikke. Den platform vi anbefaler til at investere fra, har mere end 20 millioner brugere, og så slipper du for at betale kommission, hver gang du køber og sælger en aktie. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste trin efter du har fundet platformen, er at oprette en profil. Det er ganske enkelt og tager kun få minutter. Du kan blandt andet gøre det gennem en facebook eller google konto. Når du så har oprettet en profil, mangler du at lave dit startindskud. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på blot 50 dollars. Noget der hurtigt kan kræve mange tusind kroner på andre platforme.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Microsoft aktie

Efter du har oprettet en profil og lavet dit startindskud på platformen, mangler du kun at finde Microsoft aktien, eller hvilken som helst anden aktie du vil investere i. Platformen er utrolig brugervenlig og enkel at finde rundt på. Du søger blot efter den aktie du vil investere i, trykker på trade/handl og vælger investeringsbeløb. Mere skal der ikke til for at investere i aktier, og du kan sælge aktien igen med samme helt gratis uden kommission eller kurtage.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Microsoft aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier