Microsoft Aktie

Om Microsoft

Microsoft aktien

Køb Microsoft aktier 0% kommission

Køb af Microsoft aktier

Hvis du godt kunne tænke dig at investere i Microsoft aktier, eller bare aktier generelt, så er det faktisk nemmere end du tror. Det er blevet utrolig nemt at investere, og det kan faktisk gøres helt uden at betale kommission. Det tager ganske få minutter at komme igang, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan. 

1. Investeringsplatform

Som det første skal du vælge den platform du vil investere fra. På mange platforme skal du betale kurtage/kommission, hver gang du køber og sælger en aktie. Det behøver du dog slet ikke. Den platform vi anbefaler til at investere fra, har mere end 20 millioner brugere, og så slipper du for at betale kommission, hver gang du køber og sælger en aktie. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste trin efter du har fundet platformen, er at oprette en profil. Det er ganske enkelt og tager kun få minutter. Du kan blandt andet gøre det gennem en facebook eller google konto. Når du så har oprettet en profil, mangler du at lave dit startindskud. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på blot 50 dollars. Noget der hurtigt kan kræve mange tusind kroner på andre platforme.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Microsoft aktie

Efter du har oprettet en profil og lavet dit startindskud på platformen, mangler du kun at finde Microsoft aktien, eller hvilken som helst anden aktie du vil investere i. Platformen er utrolig brugervenlig og enkel at finde rundt på. Du søger blot efter den aktie du vil investere i, trykker på trade/handl og vælger investeringsbeløb. Mere skal der ikke til for at investere i aktier, og du kan sælge aktien igen med samme helt gratis uden kommission eller kurtage.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Microsoft aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X