Mærsk Aktie

Om Nordex

A.P Møller Mærsk er Danmarks størst omsættende virksomhed, og er verdens største selskab indenfor container transport. De har i dag aktiviteter i mere end 130 lande hele verden over, og har mere end 75.000 ansatte. Virksomheden blev stiftet i Svendborg i 1904, det var dog først muligt at købe aktier, da mærsk blev børsnoteret i 1981. Mærsk omsætter i dag for et 3 cifret milliard beløb, og er blandt verdens største virksomheder. A.P Møller Mærsk koncernen omfatter i dag mere end 1000 selskaber fordelt på alverdens forretningsområder.

Nordex aktien

Køb Mærsk aktier 0% kommission

køb af Mærsk aktier

Det er blevet utrolig nemt, at handle med aktier, og det kan gøres i løbet af få sekunder fra din smartphone eller computer. 

Derudover er det faktisk også blevet muligt, at handle med aktier helt uden handelsomkostninger, som kurtage eller kommission, som du måske er vant til hos din bank. 

Du kan starte med så lidt som 50$ for at komme i gang med at investere i aktier. 

Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du investere i aktier online, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 0% kommission, 100% aktier. 

1. Platform

Der findes utallige investeringsplatforme derude, og det er langt fra alle der er lige gode. Den investeringsplatform som vi anbefaler til at købe Mærsk aktier, er den eneste kurtage fri platform tilgængelig i Danmark. Det betyder at du kan handle kurtage frit med aktier, hvor du på andre platforme ofte vil skulle betale et mindre beløb for hver eneste handel. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har oprettet en profil på investeringsplatformen, er du kun få skridt fra din første aktiehandel. Du mangler sådan set bare at sætte penge ind på din investeringskonto. Heldigvis for dig behøver du ikke at være millionær, for at investere på denne platform. Du kan faktisk starte med så lidt som 50 dollars, på andre investeringsplatforme vil det kræve mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Mærsk aktier

Nu mangler du sådan set blot at finde den aktie du vil investere i. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig, og den er ikke til at tage fejl af. Du søger blot på den aktie du vil investerer i, og trykker køb. Du ejer nu din første aktie. 

Virksomhedens historie

I år 1904 blev Mærsk stiftet af Arnold Peter Møller og hans far med firmanavnet A/S Dampskibsselskabet Svendborg. Det var starten på et selskab, der skulle blive verdens største indenfor container transport. I 1918 kom der for alvor fart på, i takt med at de begyndte at bygge deres første skibsværft, ved navn Odense Steel Shipyard. Skibsværftet var i brug helt indtil 2012, hvor det sidste skib forlod værftet. Først i 1928 blev den første regelmæssige rute indført, der sejlede fra usa til asien på en månedlig basis. 

Med årene har Mærsk koncernen for alvor udviklet sig til en kæmpe spiller, der ikke blot er involveret i rederibranchen branchen, men i mange typer brancher. Allerede i 1964 grundlagde A.P Møller Mærsk den velkendte supermarkedskæde Dansk Supermarked sammen med Salling, der i dag ejer både Føtex og Netto. Derudover er virksomheden også indblandet i luftfartsselskaber, med grundlæggelsen af Maersk Air, og senere hen flyselskabet Star Air, der specialisere sig med fragt.

Alt i alt må det siges at der ligger en fantastisk og lang historie bag virksomheden, som du bliver en del af når du investere i Mærsk aktier.  Det må siges at være en virksomhed, der hele tiden søger mod nye vande, gennem innovative ideer og samarbejder, og noget tyder på vi slet ikke har set det sidste til Mærsk.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Mærsk aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med 0 kr i købskurtage

X