• Loading stock data...

Lundbeck aktie

Få et samlet overblik over Lundbeck aktien, og se alt relevant information vedrørende virksomheden. Du kan se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefalinger, guide til køb af aktier kurtage frit, og meget mere. 

  • lundbeck aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Lundbeck aktien
  • Køb af Lundbeck aktie uden kurtage
lundbeck aktie h

Lundbeck aktiekurs

Køb Lundbeck aktier for 0 kr.

Lundbeck aktien

Lundbeck aktien også kendt som h Lundbeck aktie, er børsnoteret på den københavnske fondsbørs. Her har Lundbeck aktien været handlet siden 1999, og er blandt andet en del af c25-indekset. Et indeks der dækker over de 25 størst omsættende virksomheder i Danmark. Selskabet ejer selv gennem deres fond, ca. 70% af Lundbeck aktierne, hvor de resterende 30% kan handles på fondsbørserne.      

Lundbeck er en udbyttebetalende aktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorerne. De seneste 5 år i perioden 2017-2021 har h Lundbeck aktien udbetalt ca. 2,5% i udbytte om året. Udbyttet udbetales hvert år i slutningen af marts måned. 

Lundbeck er en udbyttebetalende aktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorerne. De seneste 5 år i perioden 2017-2021 har h Lundbeck aktien udbetalt ca. 2,5% i udbytte om året. Udbyttet udbetales hvert år i slutningen af marts måned. 

Lundbeck aktie udbytte: 

2021: 1,26%

2020: 1,86%

2019: 5,36%

2018: 2,79%

2017: 0,81%

Tager vi et kig på de konkrete tal vedrørende Lundbeck aktien, kan vi se en svingende udvikling. Ved aktiens højeste kurs i 2018 lå den på ca. 450, i dag er den under halvdelen værd, med en kurs på ca. 200. De sidste 5 år er den faldet med ca. 25%, hvilket dog ikke er en dårlig ting for investorer. For hvis vi ser lignende aktiekurser, som vi har set før, kan det betyde et væsentligt afkast. Du kender nemlig nok udtrykket “buy low, sell high”. Det er derfor vores overbevisning, at du ikke skal udelukke aktien grundet dens lave kurs – tværtimod.       

Om virksomheden

Lundbeck er et dansk medicinalfirma, som primært specialisere sig med produktion, forskning og udvikling af lægemidler. Virksomheden blev grundlagt i 1915 af Hans Lundbeck med hovedsæde i Valby. De har i dag 5.000 medarbejdere, og omsætter for et 2-cifret milliard beløb. Deres primære fokusområder er behandlingsmidler til hjernesygdomme, såsom depression, skizofreni, parkinsons, migræne og alzheimer.   

Køb af Lundbeck aktier

Hvis du gerne vil igang med at investere, eller vil lære hvordan du investerer kurtage frit, så viser vi dig hvordan. Det har nemlig aldrig været nemmere og billigere at investere i aktier, og du kan komme i gang i løbet af få minutter. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig igennem processen.

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere i Lundbeck aktier fra, eller hvilken som helst anden aktie. Der er et hav af muligheder derude, og der er en del ting du skal være opmærksom på. Den vi anbefaler med 20 millioner brugere, kan du investere i aktier uden at betale kurtage, så du kan få mest ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Du skal nu oprette en profil på platformen. Dette tager ingen tid, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du, at lave dit startindskud på investeringsplatformen. Du kan starte med en indbetaling på 50 dollars, for at komme i gang med at investere. Du kan nemlig starte med et mindre beløb, for at se om det er noget for dig.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Lundbeck aktie

Derefter mangler du kun at finde h Lundbeck aktien eller den aktie du vil købe. Det er nemt, at finde rundt på platformen, og det er ikke til at tage fejl af. Du søger efter aktien du vil investere i, og trykker på trade/handel, derefter vælger du et investeringsbeløb. Det er alt der skal til at for at investere i aktier, og du kan nu sælge dem igen, når som helst.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Lundbeck aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier