• Loading stock data...

Lufthansa aktie

Få et overblik over den tyske Lufthansa aktie, og se alt hvad du skal vide inden du investerer. Se analyse, aktiekurs, anbefaling, samt hvordan du køber Lufthansa aktie og meget mere. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Lufthansa aktie
  • Køb af Lufthansa aktie
lufthansa firma aktie

Lufthansa aktiekurs

Køb Lufthansa aktier for 0 kr.

kort om virksomheden

Lufthansa er et tysk flyselskab stiftet i 1926. Virksomheden er i dag europas næststørste flyselskab efter Air France. Virksomheden rundede i 2004 50 millioner passagerer. Selskabet har hovedkvarter i Köln, og flyver til mere end 200 forskellige destinationer rundt i verden. Lufthansa er med i Star Alliance, som er verdens største samarbejde mellem flyselskaber fra hele verden.

Lufthansa aktie

Man har siden 1966 kunne købe aktier i Lufthansa på alle tyske fondsbørser under forkortelsen LHA. Lufthansa er en udbyttebetalende aktie, der hvert år udbetaler en mindre procentdel af hver aktie du ejer. De sidste par år (før corona) har aktien udbetalt ca. 4% i udbytte. Kigger vi på de konkrete udbytteprocenter for de sidste par år ser de således ud:

Udbytte Lufthansa aktie:

2019: 8,96%

2018: 3,53%

2017: 1,92%

2016: 1,06%

Det er ikke nogen overraskelse af Lufthansa aktien de sidste 2 års tid har ligget meget lavt. Ligesom alle andre flyselskaber har corona haft kæmpe indflydelse på flyselskabets aktier. Kursen har været utrolig lav, og er stadig den dag i dag på vej op. Det behøver dog slet ikke  at være en dårlig ting, at aktien ligger lavt. Det kan nemlig være et rigtig godt tidspunkt for potentielle købere at investere. 

Der er ingen tvivl om at folk igen vil begynde at rejse, nu når der for alvor er kommet styr på corona situationen i langt de fleste lande, og det ser ud til at vi går imod lyse tider. Det samme gælder for aktiemarkedet. Folk trænger for alvor til at rejse, hvilket vil skabe stor efterspørgsel på flyvninger og altså vil presse flyselskaber som Lufthansa, Norwegian og deres aktier i vejret.

Kigger vi på de konkrete tal, er der potentiale til mere end en tredobling i Lufthansa aktiens værdi, hvis vi sammenligner med de tidligere aktiekurser. Det seneste stykke tid efter corona, har vi set den forventede fremgang i aktiens værdi. Hvilket heller ikke tyder på at stoppe lige foreløbigt. Derfor er det også vores overbevisning og anbefaling at investere i Lufthansa aktie, mens den stadig er på vej op mod sine tidligere kurser. For der er ingen tvivl om at folk stadig vil flyve i samme grad som før corona, og af den grund kan vi ikke se hvorfor Lufthansa aktien ikke skulle kunne ramme samme kurser igen. Det vil derfor næsten være dumt som et minimum, ikke at smide et mindre beløb efter den, når du endda kan handle aktier gratis.    

Køb af Lufthansa aktie

Det tager i dag kun få minutter at investere i aktier som Lufthansa. Du kan gøre det fra din telefon eller computer, alt det kræver er en vilje til at tjene penge. Du kan endda se hvordan du køber aktier gratis uden kurtage. Vi har nemlig lavet en nem og simpel guide, der på 3 trin viser hvordan du laver din første investering.  

1. Investeringsplatform

Først skal du finde en investeringsplatform at købe Lufthansa aktier fra. Der findes en masse muligheder derude, men det er ikke alle der er lige gode. Vi anbefaler den nok mest populære platform med over 20 millioner brugere, af den grund du kan købe aktier gratis uden kurtage. På mange platforme skal du nemlig betale en procentdel for hver handel du foretager dig, og der er en masse skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du så har oprette dig gratis på platformen, er du ikke langt fra din første investering. Du mangler nu bare at lave din første indbetaling. På platformen behøver du ikke at starte ud med svimlende beløb, du kan nemlig starte med så lidt som 50 dollars. På andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Når du så har lavet din aller første indbetaling, mangler du kun at finde Lufthansa aktien, eller hvilken som helst aktie du vil købe. Det er en utrolig brugervenlig platform, som er nem at benytte sig af. Du søger efter den aktie du vil købe.og trykker på handl/køb. Mere skal der ikke til for at komme i gang med at investere i en aktie.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Lufthansa aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier