ISS Aktie

Om ISS

ISS er en af verdens førende virksomheder indenfor udbydelsen af facility services. De tilbyder hovedsageligt ydelser som rengøring, catering, ejendomsservice, support service, facility management og sikkerhed. ISS har i dag mere end 500.000 ansatte i mere end 50 forskellige lande verden over. Virksomheden har i dag hovedkontor i København med Jacob Andersen i spidsen.

Nøgletal ISS aktien

Køb ISS aktier 0% kommission

Sådan køber du ISS aktier

Du kan i dag købe aktier helt uden at skulle betale kurtage eller kommission, og du kan komme i gang med at investere fra helt ned til 300 kr. 

Det kræver blot en internetforbindelse og en vilje til at tjene penge. 

Vi har lavet en nem og simpel guide, der på 3 trin viser dig hvordan du køber ISS aktier, med 0% kommission  – 100% aktier.

1. Platform

Først skal du vælge en investeringsplatform, her anbefaler vi den nok mest benyttede handelsplatform, med over 20 millioner brugere, til køb af aktier. Med denne investeringsplatform kan du nemlig købe ISS aktier helt uden kurtage og kommission, så du slipper for at betale en procentdel hver gang du laver en handel, du kan med andre ord få mere ud af dine investeringer. 

256x256bb

2. Opret en Profil

Efter du så har oprettet en profil på platformen, som du kan gøre gennem en fx din google konto, mangler du at sætte penge ind. Du kan komme i gang med at investere fra så lidt som 50$, svarende til kun 300 kr.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har sat penge ind på din investeringskonto, skal du blot finde ISS aktien eller de aktier du vil købe. Aktie platformen er utrolig brugervenlig og nem at benytte sig af. Du søger efter ISS aktien eller den aktie du vil købe, og trykker på handel. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme. 

Anbefaling og analyse

Dykker vi ned i ISS aktien og de konkrete tal tegner der sig et interessant billede. De sidste par år kan vi nemlig se et gevaldigt dyk i ISS aktiekurs. Dette skyldes ikke overraskende corona, der har haft stor betydning på ISS aktien. Aktien ligger stadig lavt den dag i dag, sammenlignet med prisen på en ISS aktie før corona. Kursen er dog i den grad på vej op, hvilket kan være rigtig profitabelt for mulige investorer. Helt konkret har aktien det sidste års tid set et gevaldigt tilbageløb, med en stigning på ca. 50% i ISS aktiekursen. Det er dog stadig langt fra de tidligere kurser aktien har set, der er omkring dobbelt så høje. 

Hvis den samme positive udvikling fortsætter, hvilket alt tyder på her efter corona, kan det være en rigtig god investering. For der er ingen tvivl om at ISS aktien kommer til at ramme samme højder igen, det er bare et spørgsmål om tid. Derfor anbefaler vi helt klart også at du tager denne aktie med i dine overvejelser, mens den stadig ligger lavt. Du kan ovenikøbet også se, hvordan du køber ISS aktier gratis uden kurtage eller skjulte gebyrer nedenfor.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i ISS aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan investere helt ned fra 300 kr. for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X