• Loading stock data...

ISS aktie

Alt du skal vide inden du køber ISS aktier, se vores anbefaling og analyse af aktien, og se hvordan du køber aktien uden kommission. 

  • Om virksomheden
  • ISS aktie – Anbefaling og analyse
  • Sådan køber du ISS aktier gratis
ISS aktie logo

ISS aktiekurs

Køb ISS aktier for 0 kr.

Om virksomheden

ISS er en af verdens førende virksomheder indenfor udbydelsen af facility services. De tilbyder hovedsageligt ydelser som rengøring, catering, ejendomsservice, support service, facility management og sikkerhed. ISS har i dag mere end 500.000 ansatte i mere end 50 forskellige lande verden over. Virksomheden har i dag hovedkontor i København med Jacob Andersen i spidsen.

ISS aktie

Man har siden virksomhedens børsnotering i 1977 kunne købe aktier i ISS på Københavns Fondsbørs. Her, har de siden deres børsnotering haft en omsætning på et 2 cifret milliard beløb i mange år. 

ISS er en udbyttebetalende aktie, det vil altså sige den hvert år udbetaler en procentdel for hver aktie du ejer.  Den seneste udbetaling var på 7,7 kr. pr aktie svarende til ca. 5% i udbytte. Det skal dog siges at grundet corona, har ISS aktien ikke udbetalt udbytte som den plejer. Du kan dog godt forvente at den igen vil begynde at udbetale udbytte, efter vi nu er kommet på den anden side af corona.

Anbefaling og analyse

Dykker vi ned i ISS aktien og de konkrete tal tegner der sig et interessant billede. De sidste par år kan vi nemlig se et gevaldigt dyk i ISS aktiekurs. Dette skyldes ikke overraskende corona, der har haft stor betydning på ISS aktien. Aktien ligger stadig lavt den dag i dag, sammenlignet med prisen på en ISS aktie før corona. Kursen er dog i den grad på vej op, hvilket kan være rigtig profitabelt for mulige investorer. Helt konkret har aktien det sidste års tid set et gevaldigt tilbageløb, med en stigning på ca. 50% i ISS aktiekursen. Det er dog stadig langt fra de tidligere kurser aktien har set, der er omkring dobbelt så høje. 

Hvis den samme positive udvikling fortsætter, hvilket alt tyder på her efter corona, kan det være en rigtig god investering. For der er ingen tvivl om at ISS aktien kommer til at ramme samme højder igen, det er bare et spørgsmål om tid. Derfor anbefaler vi helt klart også at du tager denne aktie med i dine overvejelser, mens den stadig ligger lavt. Du kan ovenikøbet også se, hvordan du køber ISS aktier gratis uden kurtage eller skjulte gebyrer nedenfor.

Hvordan køber man ISS aktier?

Du kan i dag købe aktier gratis uden at skulle betale kurtage, det kræver blot en internetforbindelse og en vilje til at tjene penge. Vi har lavet en nem og simpel guide, der på 3 trin viser dig hvordan du køber ISS aktier gratis.

1. Platform

Først skal du finde en investeringsplatform, her anbefaler vi den nok mest benyttede handelsplatform, med over 20 millioner brugere, til køb af aktier. Med denne investeringsplatform kan du nemlig købe ISS aktier helt gratis uden kurtage, så du slipper for at betale en procentdel hver gang du laver en handel, du kan med andre ord optimere din profit.

256x256bb

2. Opret en Profil

Efter du så har oprettet en profil på platformen, mangler du at lave din første indbetaling. Du behøver faktisk ikke at indbetale mere end 50 dollars for at komme i gang med at købe aktier. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har lavet din første indbetaling, skal du blot finde den eller de aktier du vil købe. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig og nem at benytte sig af. Du søger på ISS aktien eller den aktie du vil købe, og trykker på køb. Du ejer nu aktien.

Køb ISS aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i ISS aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier