Intel Aktie

Intel Corporation

Intel er et amerikansk multinationalt teknologiselskab, der primært er kendt for deres mikroprocessorer. Intel havde i 2020 en omsætning på næsten 80 milliarder dollars, hvilket var en stigning på 8% fra året før. 

Virksomheden har i dag samarbejder, med nogle af de største selskaber i verden, som HP og Dell, men har indtil for nyligt også samarbejdet med Apple, der dog er begyndt at producere deres egne chipset i nyere modeller.

Nøgletal - Intel Aktien

Køb Intel aktier 0% kommission

Køb Intel aktier

Denne guide viser dig præcis hvordan du køber og sælger aktier på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Aktie Analyse og Anbefaling

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Intel og andre aktier i teknologi og tech branchen, som Facebook, Google og Microsoft har set markante kursstigninger de seneste par år. 

Intel er en aktie, der har fået stor opmærksom, som en af verdens største producenter af computerkomponenter. Siden børsnoteringen er en Intel aktie steget med over 75.000% i værdi. 

Mange investorer og institutter har derfor i mange år nu, haft Intel aktien i sigte, med forventninger om kursstigninger for fremtiden.

Intel aktien får blandt andet en “Zacks rank” på #2, med stærke signaler om køb grundet blandt andet den lave p/e ratio på kun 12$. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser. 

Det er en aktie til dig, der vil investere i en utrolig lovende branche, med kæmpe potentiale i fremtiden. Derudover er det en sikker aktie, med et jævnt og stabilt udbytte hvert kvartal. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Intel aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission. 

Du kan investere i Intel aktier med så lidt som 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X