• Loading stock data...

Infineon aktie

Få et samlet overblik over Infineon aktien inden du investerer. Du kan se vores analyse, anbefaling, købsguide, aktiekurs og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Infineon aktie – Analyse
  • Køb af Infineon aktier
infineon aktie

Infineon aktiekurs

Køb Infineon aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Infineon er en tysk producent af halvledere, der blev grundlagt i 1999 efter opsplittelsen fra Siemens. Virksomheden har i dag 50.000 medarbejdere med hovedsæde i Bayern, og omsætter for et 2 cifret milliardbeløb. De specialisere sig hovedsageligt med fremstillingen af halvledere til biler, industriformål og andre sektorer.       

Infineon aktie

Infineon aktien har siden år 2000 været børsnoteret på den amerikanske og tyske fondsbørs NYSE og FSE. Ved børsnoteringen kostede en infineon aktie 35 EUR, hvilket i dag efter aktiesplit svarer til ca. 70$ pr aktie. 

Der findes i dag lidt over 1,3 milliarder udstedte aktier, til en samlet værdi (market cap) af ca. 50 milliarder euro. Ved seneste regnskabsår havde aktien en p/e på ca. 100 EUR, hvilket er det beløb en investor skal investerer for at få 1 EUR tilbage fra virksomheden.

Udbetaler Infineon udbytte?

Infineon er en udbytteaktie, der udbetaler udbytte en gang om året, oftest i starten. De seneste 5 år har aktien årligt udbetalt ca. 1,25% i gennemsnitligt udbytte. Det er med en gennemsnitlig payout ratio på ca. 70% af overskuddet. 

Infineon aktie analyse

Siden børsnoteringen i år 2000 er Infineon aktien faldet med ca. 50% i værdi. Denne negative tendens har virksomheden dog formået at vende de seneste par år. Faktisk er det en aktie, der er steget med mere end 130% i værdi de seneste 5 år. 

Denne positive udvikling i kurs ser ikke ud til, at stoppe foreløbigt. Derfor placere mange investorer og institutter også aktien under “buy”, med forventninger om kursstigninger. Blandt andet vurdere marketbeat Infineon aktien som “consensus buy”.   

Aktie anbefaling

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Infineon aktien med i dine investeringsovervejelser. Vi mener nemlig der er store potentialer i fremtiden for denne aktie, og at den befinder sig i en teknologi branche, som vi kun har set starten til med kæmpe potentiale i fremtiden.

Køb af Infineon aktier

Hvis du overvejer at investere i Infineon eller en anden aktie, men ikke er sikker på hvordan? Så er det faktisk nemmere end du tror. Du kan i løbet af kort tid, oprette en konto og komme i gang med at investere helt uden kommission. Du kan se vores guide, der trin for trin viser dig hele processen.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere sikkert, og uden kommission, kan du bruge vores anbefalede platform. Her kan du både købe og sælge aktier fri for kommission eller andre skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Nu mangler du, at oprette en profil på platformen. Det kan du fx gøre gennem en google konto. Herefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på så lidt som 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb af aktie

Nu mangler du kun, at finde den aktie du vil investere i. Du søger blot efter aktien i toppen af siden, trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt fri for kommission, kurtage eller provision. 

Køb Infineon aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Infineon aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier