Infineon Aktie

Infineon Technologies AG

Infineon er en tysk producent af halvledere, der blev grundlagt i 1999 efter opsplittelsen fra Siemens. Virksomheden har i dag 50.000 medarbejdere med hovedsæde i Bayern, og omsætter for et 2 cifret milliardbeløb. De specialisere sig hovedsageligt med fremstillingen af halvledere til biler, industriformål og andre sektorer.       

Køb
Infineon
aktier - 0% kommission

Udbytte & Nøgletal

Køb Infineon aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Infineon:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Udbetaler Infineon udbytte?

Infineon er en udbytteaktie, der udbetaler udbytte en gang om året, oftest i starten. De seneste 5 år har aktien årligt udbetalt ca. 1,25% i gennemsnitligt udbytte. Det er med en gennemsnitlig payout ratio på ca. 70% af overskuddet. 

Infineon aktie analyse

Siden børsnoteringen i år 2000 er Infineon aktien faldet med ca. 50% i værdi. Denne negative tendens har virksomheden dog formået at vende de seneste par år. Faktisk er det en aktie, der er steget med mere end 130% i værdi de seneste 5 år. 

Denne positive udvikling i kurs ser ikke ud til, at stoppe foreløbigt. Derfor placere mange investorer og institutter også aktien under “buy”, med forventninger om kursstigninger. Blandt andet vurdere marketbeat Infineon aktien som “consensus buy”.   

Aktie anbefaling

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Infineon aktien med i dine investeringsovervejelser. Vi mener nemlig der er store potentialer i fremtiden for denne aktie, og at den befinder sig i en teknologi branche, som vi kun har set starten til med kæmpe potentiale i fremtiden.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Infineon aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X