• Loading stock data...

Ideanomics aktie

Dan dig et overblik over Ideanomics aktien, og få alt relevant information vedrørende den finansielle teknologi aktie. Se aktiekurs, anbefaling, analyse, købsguide og meget mere. 

  • Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Ideanomics aktien
  • Køb af Ideanomics aktie
ideanomics aktie logo

Ideanomics aktiekurs

Køb aktier for 0 kr.

Om virksomheden

Ideanomics er en finansiel teknologi virksomhed, der specialiserer sig med udviklingen af elektriske køretøjer, finansielle ydelser og fintech produkter. Virksomheden blev stiftet i 2004 af Shane McMahone under navnet “China Broadband inc”. Det er en virksomhed med en lang række projekter for fremtiden, og det kommer også tydeligt til udtryk ved selskabskonstruktionen, der består af 9 under selskaber. Siden 2020 har Ideanomics skiftet fokus mod udviklingen af elektriske køretøjer, hvilket har sendt Ideanomics aktien i vejret. 

ideanomics aktien

Ideanomics aktien er i dag børsnoteret på den Amerikanske fondsbørs i New York. Her har det været muligt at handle aktien siden børsnoteringen i 2007. Der findes i alt godt og vel 400 millioner udstedte Idenomics aktier. 

Ideanomics er ikke en aktie der for tiden udbetaler udbytte, for virksomheden er stadig ny, men det kan ikke udelukkes i fremtiden. 

Ideanomics er en aktie, der for alvor har fået fart på indenfor det sidste års tid. Faktisk er det en aktie, der er steget med mere end 80% det sidste års tid. Dette skyldes deres fokus på elektriske køretøjer, som blandt andet udviklingen af elektriske traktorer. Dette har i mange investoreres øjne, været en populær retning af sigte efter. Det elektriske markedet er nemlig også et markedet, der har set ubegribelig vækst de sidste par år. Det er en branche der er stukket fuldstændig af, hvilket tydeligt kan ses på aktiekurserne. Det er et markedet som formentligt kun vil vokse i fremtiden, derfor er mange investorer villige til at satse mange penge. 

Til forskel for andre aktier på det elektriske køretøjs markedet, er Ideanomics aktien stadig utrolig ukendt. Det er en aktie der har stort potentiale i fremtiden, og mange i branchen er allerede stukket fuldstændig i vejret, og den kan meget vel blive den næste. Tager vi et kig på konkurrenter i branchen, som blandt andet Nio aktien, er de ca. 75 gange mere værd end Ideanomics i dag. De største i branchen som Tesla aktien, er i dag over 600 gange mere værd end Ideanomics aktien.

Anbefaling

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Ideanomics aktien meget vel kunne være den næste i rækken. Det er et markedet hvor mulighederne er uendelige, og hvor efterspørgslen på bæredygtighed er i stødt vækst. Det ny satte fokus mod udviklingen af elektriske køretøjer, kan meget vel blive virksomhedens store succes. 

Alt i alt må det siges at Ideanomics aktien, er et godt alternativ til en investering i det elektriske markedet. Det er en aktie som er betydeligt mindre værd end de store spillere i branchen, hvilket kan betyde gigantiske stigninger og profiter for potentielle investorer. Det er helt klart en aktie, du skal tage med i dine overvejelser, hvis du ønsker at investere i det elektriske teknologi marked.

Køb Ideanomics aktie

Det behøver ikke at tage mere end et par minutter at investere i aktier. Alt det kræver er en telefon eller en computer, og en vilje til at tjene penge. Der er dog et par ting du skal være opmærksom på. Derfor har vi lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i Ideanomics aktier uden kurtage.  

1.Investeringsplatform

Først skal du finde en investeringsplatform at handle aktier fra. Det er langt fra alle platforme der er lige god at investere fra. Den platform vi anbefaler, og den mest populære platform at købe aktier fra, kan du købe aktier gratis uden kurtage. På mange platforme skal du nemlig betale, hver gang du køber og sælger aktier. Det slipper du for her, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt, er at oprette en profil på platformen. Det tager kun få klik, og kan gøres igennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere på platformen for så lidt som 50 dollars. På andre platforme kan det hurtigt kræve mange tusinde kroner, at starte ud med at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har oprettet en profil på platformen og lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde Ideanomics aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er utrolig simpelt og let at finde rundt på platformen. Du søger efter Ideanomics aktien du vil investere i, og trykker på handel/køb. Derefter vælger du et investeringsbeløb, det er alt der skal til for at investere i aktier. Du kan sælge aktien igen når som helst.  

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ideanomics aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier