Ideanomics Aktie

Om Idex

Ideanomics er en finansiel teknologi virksomhed, der specialiserer sig med udviklingen af elektriske køretøjer, finansielle ydelser og fintech produkter. Virksomheden blev stiftet i 2004 af Shane McMahone under navnet “China Broadband inc”. Det er en virksomhed med en lang række projekter for fremtiden, og det kommer også tydeligt til udtryk ved selskabskonstruktionen, der består af 9 under selskaber. Siden 2020 har Ideanomics skiftet fokus mod udviklingen af elektriske køretøjer, hvilket har sendt Ideanomics aktien i vejret. 

Nøgletal Ideanomics aktien

Køb Idex aktier 0% kommission

Køb Ideanomics aktie

Det behøver ikke at tage mere end et par minutter at investere i aktier. Alt det kræver er en smartphone eller en computer, og en vilje til at tjene penge. 

Der er dog et par ting du skal være opmærksom på. Derfor har vi lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i Ideanomics aktier helt uden kurtage eller kommission.  

1.Investeringsplatform

Først skal du vælge aktie platform at handle aktier fra. Det er langt fra alle platforme der er lige god at investere fra. Den platform vi anbefaler, og den mest populære platform at købe aktier fra, kan du købe aktier helt uden kurtage. På mange platforme skal du nemlig betale, hver gang du køber og sælger aktier. Det slipper du for her, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt, er at oprette en profil på platformen. Det tager kun få klik, og kan gøres igennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere på platformen for så lidt som 50 dollars. På andre platforme kan det hurtigt kræve mange tusinde kroner, at starte ud med at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har oprettet en profil på platformen og lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde Ideanomics aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er utrolig simpelt og let at finde rundt på platformen. Du søger efter Ideanomics aktien du vil investere i, og trykker på handel/køb. Derefter vælger du et investeringsbeløb, det er alt der skal til for at investere i aktier. Du kan sælge aktien igen når som helst.  

Anbefaling

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Ideanomics aktien meget vel kunne være den næste i rækken. Det er et markedet hvor mulighederne er uendelige, og hvor efterspørgslen på bæredygtighed er i stødt vækst. Det ny satte fokus mod udviklingen af elektriske køretøjer, kan meget vel blive virksomhedens store succes. 

Alt i alt må det siges at Ideanomics aktien, er et godt alternativ til en investering i det elektriske markedet. Det er en aktie som er betydeligt mindre værd end de store spillere i branchen, hvilket kan betyde gigantiske stigninger og profiter for potentielle investorer. Det er helt klart en aktie, du skal tage med i dine overvejelser, hvis du ønsker at investere i det elektriske teknologi marked.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ideanomics aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X