• Loading stock data...

Hvordan køber man aktier?

Læs hvordan du kommer igang med aktier, og alt den viden du skal bruge. Vi guider dig nemlig igennem hele processen, og kommer med alt den viden du skal bruge. Alt fra hvor og hvad det koster at købe aktier til hvordan du køber din første aktie. 

aktier køb

Køb aktier for 0 kr.

Hvordan kommer man igang med at købe aktier?

Det er efterhånden blevet utroligt nemt at købe aktier, det tager i dag kun få minutter fra din computer eller smartphone at foretage din første handel.

Du kan med en internetforbindelse, købe aktier i alle tænkelige virksomheder med kun få klik.

Faktisk har det aldrig været nemmere og billigere at købe aktier end det er i dag.

Derudover behøver du ikke at investerer voldsomme mængder penge, faktisk viser vi dig hvordan du kan starte med så lidt som 50 dollars.

Køb dig ind i lige netop de virksomheder du kender allerede i dag, havde du fx købt Tesla aktier for 10.000 kr. for ca. 2 år siden, havde de i dag været godt og vel 200.000 kr. værd. 

Hvad koster det at købe en aktie?

I takt med at det er blevet mere og mere populært at købe aktier, er der også sket en eksplosion i antallet af investeringsplatforme.

Der findes i dag et hav af platforme derude og der er mange ting man skal være opmærksom på. Alt fra skjulte gebyrer til tårnhøje kurtager, der æder din profit væk. Dog er der også mange fantastiske investeringsplatforme der gør det muligt at investerer billigt, så du kan maksimere din profit.

Hvis du vil se en komplet gennemgang kan du se bedste sted at handle aktier, der sammenligner alle de mest populære platforme. 

Faktisk er det muligt at købe aktier helt uden at skulle betale kommission eller såkaldt kurtage, når du køber aktier.

De fleste investeringsplatforme tager nemlig en procent eller et minimumsbeløb for hver eneste handel du foretager dig. Dette beløb er ofte på mindst 29 kr. pr. handel. hvis du er heldig.

Det er som sagt muligt at købe aktier helt gratis ved at benytte vores anbefaling af investeringsplatform, der allerede har over 20 millioner kunder.

Hvor kan man købe aktier?

Der findes hundredvis af investeringsplatforme på nettet. hvor du kan købe aktier.

Det er dog ikke alle der er lige gode, og der er en del ting du skal være opmærksom på inden du kaster dig over en tilfældig investeringsplatform.

Der kan nemlig ofte være en masse skjulte gebyrer og tillæg under overfladen, der kan koste dig dyrt. Der findes dog heldigvis også en masse gode investeringsplatforme, hvor du endda kan købe aktier helt gratis, uden at skulle betale kurtage eller kommission.

De fleste andre steder når du køber aktier, skal du ofte betale en procent for hver eneste handel du laver. Du kan på denne investeringsplatform købe aktier på få klik med din computer eller smartphone.

Du kan starte allerede i dag med så lidt som 50 dollars, og begynde at se afkast fra dine yndlings aktier om det så er Tesla eller apple. Havde du fx. købt aktier i Tesla for 10.000kr. for 2 år siden havde de i dag været ca. 200.000 kr. værd. 

Hvordan køber jeg min første aktie?

Det har aldrig nogensinde være nemmere og billigere at købe din første aktie end det er i dag.

Det kan i dag gøres på få klik fra din computer eller smartphone helt gratis. Alt det kræver er en forbindelse til internettet og en vilje til at tjene penge.

Vi har lavet en simpel og enkel guide, der hjælper dig igennem hele processen med at købe din første aktie på blot 3 trin. Hvis du føler du ikke er helt parat til at købe aktier endnu, kan du se vores aktier for begyndere guide, der hjælper dig på rette vej.

Sådan køber du aktier (Guide)

Vi har lavet en nem og simpel guide som hjælper dig på vej til at købe din første aktie. 

1. Investeringsplatform

Der findes et hav af investerings- sider og platforme derude, og det er langt fra alle der er lige gode. Vores anbefaling af investeringsplatform til at købe aktier, gør det muligt for dig at købe aktier helt gratis, uden at skulle betale kurtage. Det betyder at du kan handle helt gratis med aktier uden skjulte gebyrer, på mange andre platforme og sider vil du ofte skulle betale en procentdel af din handel, hver gang du køber aktier.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du har oprettet en profil på platformen, er du kun få skridt fra at kunne lave din første aktie handel. Du mangler nu at sætte penge ind på din investeringskonto. Heldigvis for dig behøver du ikke at være millionær, for at investere på platformen kan du starte med så lidt som 50 dollars, på andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktier

Nu behøver du blot at finde den aktie du vil investere i. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig, og er ikke til at tage fejl af. Søg på den aktie du vil investerer i, og tryk køb. Du ejer nu din første aktie. 

Køb aktier for 0 kr.

Hvor mange penge skal man have for at købe aktier?

Det kræver en indbetaling på 50 dollars at købe dine første aktier, hvis du vil undgå at at skulle betale en procent for hver handel du foretager dig.

Aktier variere selvfølgelig utrolig meget i pris, og en enkelt aktie kan koste mange tusind kroner. Du kan dog købe en del af en hvilken som helst aktie for så lidt som 50 dollars, så ejer du bare en mindre del af aktien.

Vi har lavet en nem og simpel guide der viser hvordan du køber din første aktie på kun 3 trin.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med 0 kr i købskurtage

X