Hm Aktie

Om Hennes & Mauritz

HM også kendt som H&M eller Hennes og Mauritz, er en svensk tøjbutikskæde med butikker i hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1947, hvor den første tøjbutik åbnede i Västeräs i Sverige. De har i dag næsten 200.000 medarbejdere, og omsætter for ca. 25 milliarder dollars om året. 

HM aktien - Nøgletal

Køb H&M aktier 0% kommission

Køb HM aktier

Denne guide viser dig præcis hvordan du køber og sælger aktier på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

H&M udbytte

Hm er en udbytteaktie, der de seneste år har udbetalt udbytte to gange om året til investorer. De seneste par år har aktien udbetalt intet mindre end over 11% i gennemsnitlig årligt udbytte. Dette er blandt det højeste for aktier på den svenske fondsbørs. Der har dog været sat en midlertidig stopper for udbytte, som konsekvens af corona.   

Dette har givet H&M aktien en gennemsnitlig p/e værdi på 50 SEK, hvilket er det beløb som en investor skal investere for at få 1 SEK tilbage om året.

HM aktie analyse og anbefaling

Ligesom de fleste andre aktier på markedet har der været store svingninger i kurs grundet corona situationen. Selvom HM aktien har været på en stabil opadgående tendens siden da, er det stadig en populær aktie blandt investorer og institutter.  

Det er med god grund, at mange investorer stadig har tiltro til aktien, med forventninger om lignende aktiekurser, som aktien tidligere har set. I de nuværende kurser på trods af den opadgående tendens, er aktien nemlig stadig kun ca. halvt så meget værd, som tidligere. Derfor anses det nemlig som et mere sandsynligt kursmål, end hvis aktien aldrig havde ligget ved de kurser før.

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage hm aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du vil investere i en aktie med stort potentielt afkast og høje 2-cifret % udbytter.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i H&M aktier helt uden kommission eller kurtage også kendt som 100% aktier, 0% kommission.

Du kan investere i aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X