• Loading stock data...

HM aktie

Her kan du se alt relevant information om H&M aktien inden du investerer. Du kan se analyse, købsguide, anbefaling, aktiekurs og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • HM aktie 
  • HM aktie analyse og anbefaling
  • Sådan køber du H&M aktier
hm aktie logo

H&M aktiekurs

Køb HM aktier uden kommission

Kort om virksomheden

HM også kendt som H&M eller Hennes og Mauritz, er en svensk tøjbutikskæde med butikker i hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1947, hvor den første tøjbutik åbnede i Västeräs i Sverige. De har i dag næsten 200.000 medarbejdere, og omsætter for ca. 25 milliarder dollars om året. 

HM aktie

Hm aktien er børsnoteret på den svenske fondsbørs i Stockholm, hvor den kom på børsen i 1974. Den er i dag den fjerde største aktie på fondsbørsen ved siden af aktier som Volvo og Nordea

Der findes i dag ca. 1,5 milliard Hm aktier, til en samlet markedsværdi på over 260 milliarder svenske kroner.  Størstedelen af virksomheden ejes i dag af Person familien med en andel på ca. 50%, svarende til ca. 750 millioner aktier.

H&M udbytte

Hm er en udbytteaktie, der de seneste år har udbetalt udbytte to gange om året til investorer. De seneste par år har aktien udbetalt intet mindre end over 11% i gennemsnitlig årligt udbytte. Dette er blandt det højeste for aktier på den svenske fondsbørs. Der har dog været sat en midlertidig stopper for udbytte, som konsekvens af corona.   

Dette har givet H&M aktien en gennemsnitlig p/e værdi på 50 SEK, hvilket er det beløb som en investor skal investere for at få 1 SEK tilbage om året.

HM aktie analyse og anbefaling

Ligesom de fleste andre aktier på markedet har der været store svingninger i kurs grundet corona situationen. Selvom HM aktien har været på en stabil opadgående tendens siden da, er det stadig en populær aktie blandt investorer og institutter.  

Det er med god grund, at mange investorer stadig har tiltro til aktien, med forventninger om lignende aktiekurser, som aktien tidligere har set. I de nuværende kurser på trods af den opadgående tendens, er aktien nemlig stadig kun ca. halvt så meget værd, som tidligere. Derfor anses det nemlig som et mere sandsynligt kursmål, end hvis aktien aldrig havde ligget ved de kurser før.

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage hm aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du vil investere i en aktie med stort potentielt afkast og høje 2-cifret udbytter.

Sådan køber du HM aktier

Hvis du gerne vil igang investere i hm eller andre aktier, så er det faktisk nemmere end du tror. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere i aktier, og du behøver nemlig heller ikke engang at betale kommission eller kurtage. Vi har nemlig lavet en guide, der trin for trin guider dig igennem hele processen, så du kan lære at investere i aktier uden kommission.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den investeringsplatform du vil købe H&M aktier fra. Der er mange muligheder, og de svinger i både kvalitet og omkostninger. På den mest populære platform, og den vi også anbefaler, kan du investere i aktier helt uden kommission. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har valgt platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter, og kan gøres på få klik gennem en google konto. Derefter skal du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med et indskud på 50 dollars. Noget der ofte kan kræve flere tusind kroner.  

Udklipfffasfasfasf

3. Køb HM aktier

Når du så har oprettet en profil og lavet din første indbetaling, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt og simpelt at finde rundt, du søger blot på hm eller den aktie du vil investere i. Så trykker du på trade, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt fri for kommission eller andre skjulte gebyrer. 

Køb H&M aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i HM aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier