Google Aktie

Om Alphabet

Google også kendt som Alphabet, er et amerikansk multinationalt selskab, der primært er kendt for deres søgemaskine. Google omsætter i dag for næsten 200 milliarder dollars, og har mere end 135.000 medarbejdere. De er i dag et af verdens største selskaber, og har flere datterselskaber under sig som blandt andet youtube,  med alphabet som moderselskab.

Google aktien

Køb Google aktier 0% kommission

Analyse og Anbefaling af Google aktie

Der ingen tvivl om, at google aktie er blandt de mest populære og handlede aktier på markedet. Aktien er blandt andet kendt som en del af “FANG” aktierne, som er de 5 mest populære og bedst præsterende aktier: Facebook, Apple, Netflix, og Google.   

Det er med god grund, for siden børsnoteringen er en google aktie, vokset med intet mindre end 5.000%. Det vil sige, at havde du ved børsnoteringen investeret 10.000 kr., var de i dag mere end en halv million kroner værd. 

Samme voldsomme vækst har vi set de seneste par år, med en stigning på 245% i værdi, sammenlignet med kursen for 5 år siden. Derudover er google aktien det seneste år i forbindelse med corona, stukket fuldstændig i vejret, og vokset med over 80% i værdi på blot et år.  

Det er derfor også en aktie, der stadig er utrolig populær blandt investorer og institutter, som blandt andet marketwatch, der vurderer aktien som et klart køb med 98% ratings for køb.  

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at google aktie er en utrolig lovende aktie, med kæmpe potentiale både på kort og lang sigt. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vi kun har set starten til internettet, og med den øgede popularitet på google platforme som youtube, vil det uden tvivl betyde øget vækst. 

Derudover er det en utrolig sikker aktie, der fuldstændig solidt sidder på internetmarkedet med over 92% af alle søgninger.

Sådan køber du Google aktier

Hvis du gerne vil købe google aktier, og gerne vil investere uden kommission, så er det faktisk nemmere end du tror. 

Det tager ganske kort tid at sætte op, og du kan investere uden at betale hverken kommission eller kurtage. 

Vi har lavet en guide, der på tre simple trin, viser hvordan du kommer i gang med at investere, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

1. Investeringsplatform

Allerførst, skal du vælge den platform du vil investere i Alphabet aktier fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission. Kan bruge den mest populære platform, og den vi også anbefaler. Så kan du både købe og sælge aktier uden kommission eller kurtage, så du får mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter at sætte op, og det kan gøres gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du, at lave dit startindskud. Du behøver ikke mere end 50 dollars, for at komme i gang med at investere på platformen.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Google aktier

Efter du har oprettet en profil, og lavet din første indbetaling på platformen, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt at finde rundt, du søger blot efter den aktie du vil investere i. Trykker på handl, og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Google aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan komme i gang med at investere i Google aktier med så lidt som 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X