Gn Store Nord Aktie

Om Gn Store Nord

Gn Store Nord er en dansk høreapparatproducent med hovedsæde i Ballerup. Selskabet blev grundlagt i 1869, og har i dag mere end 6.000 medarbejdere med ca. 1.000 af dem i Danmark. I dag omsætter virksomheden for et 2-cifret milliard beløb, og har flere mindre datterselskaber under sig, som blandt andet GN Hearing og GN Audio.

Nøgletal - Gn Store Nord aktien

Køb Gn aktier 0% kommission

Sådan køber du Gn Store Nord aktier

Hvis du gerne vil investere i en aktie som Gn Store Nord, men ikke er helt klar over hvordan du gør, så er det langt nemmere end du tror. Alt du skal bruge er en computer eller telefon, og en vilje til at tjene penge. 

Vi har har lavet en guide, der trin for trin viser hvordan man investere helt uden kommission, så du får mere ud af dine investeringer.

1. Investeringsplatform

Start med at find den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, skjulte gebyrer eller kurtage, kan du benytte dig af vores anbefalede platform. Her får du nemlig mere ud af dine investeringer, for der er nemlig ingen kommission eller kurtage, når du køber og sælger aktier.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har valgt platformen skal du oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling/startindskud. Du kan komme i gang med at investere efter et indskud på ned til 300 kr. Noget der ofte kræver mange tusind kroner på andre platforme.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb GN aktier

Nu mangler du blot at finde Gn aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og let, du søger blot efter aktien du vil købe, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kommission, provision eller kurtage.

GN Store Nord aktie analyse og anbefaling

Det er med god grund GN Store Nord aktien er blandt de mest handlede aktier på den københavnske Fondsbørs. De seneste 5 år er aktien nemlig steget med mere ca. 350% i værdi. 

Det vil altså sige at havde du for 5 år siden investeret 100.000 kr., var de i dag mere end 450.000 kr. værd. Den samme positive stigning har vi set det seneste år med en stigning på næsten 50% i værdi. 

Den har derfor i mange år også været en populær aktie blandt investorer og institutter. Mange investorer og institutter anbefaler stadig et køb af Gn Store Nord aktien og placere den som et klart køb. De forudser kurser på over 650 kr. inden for et års tid. Mens de på lang sigt inden for 5 år, forudser kurser på over 1000 kr. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage GN aktien med i dine investeringsovervejelser. Det er en aktie der både ser lovende ud på kort og lang sigt, og i en branche hvis vækst ser ud til at fortsætte langt ud i fremtiden.    

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan komme i gang med at investere i aktier for så lidt som 300 kr. på vores anbefalede aktie platform. 

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X