Gevo Aktie

Om Gevo

Gevo er en amerikansk kemikalie og biobrændsels virksomhed med hovedsæde i Colorado. Virksomhedens hovedfokus er på, at udvikle bæredygtige alternativer til traditionelle energikilder. Selskabet blev grundlagt i 2005, og har i dag 50 medarbejdere, og omsætter for godt 30 millioner dollars.

Gevo aktien

Køb Gevo aktier 0% kommission

Sådan køber du Gevo aktier

Hvis du gerne vil investere i aktier som Gevo, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager kun få minutter at komme i gang, og alt du skal bruge er en telefon eller en computer. 

Du kan endda investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Du kan se vores simple guide, der på 3 trin guider dig igennem hele processen.

1. Investeringsplatform

Det første du skal gøre er at vælge en investeringsplatform til at investere i aktier fra. Hvis du gerne vil investere uden kommission og andre skjulte gebyrer, kan du handle fra vores anbefalede platform. Så slipper du nemlig for at betale en procentdel for hver handel du laver, så du kan få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Du skal så oprette en profil på platformen, hvilket kan gøres på ganske få minutter. Du kan gøre det igennem din google eller facebook konto på få klik. Efter du har oprettet en profil på platformen, mangler du at lave din første indbetaling. Du kan komme i gang med at investere, med en investering på ned til 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Gevo aktier

Nu mangler du kun at finde Gevo eller den aktie du vil investere i. Søg efter den aktie du vil købe, tryk på handl/trade og vælg dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.

Gevo aktie analyse

Hvis det er første gang du skifter bekendtskab med Gevo aktien, kan det hurtigt virke som en aktie i solidt fald. Selvom det ikke har været nogen rekord mæssige kursstigninger siden børsnoteringen, behøver det dog slet ikke at være en dårlig aktie for investorer, der kan score kassen hvor andre tøver. 

Det seneste år er aktien nemlig steget med mere end 800% i værdi, det vil altså sige, at havde du for et år siden investeret 10.000 kr., var de i dag næsten 100.000 kr. værd. Det er altså en aktie, der efter mange års nedtur, endelig er på vej op igen. En aktie hvis tidligere kurser har været langt over 100.000 dollars, som i dag kun er få dollars værd.

Aktie anbefaling

Efter aktiens positive stigninger indenfor det seneste par år, har det fået øjnene op for mange nye investorer og institutter. Som det ser ud nu, har de få institutter der har kastet sig over Gevo aktien, givet den karakteren “consensus buy”, med kortsigtet forventninger på kurser tæt på 20 dollars – en 4x stigning fra nuværende kurs. Derudover er der andre investorer og institutter, der især ser potentiale i aktien på den lange bane. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Gevo aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie med højere risici og potentielt afkast end traditionelle energi aktier, som Equinor, Ørsted og Vestas.   

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Gevo aktier uden kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer. 100% aktier, 0% kommission. 

Du kan komme i gang med at investere med så lidt som 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X