• Loading stock data...

Genmab aktie

I denne artikel gennemgår vi den populære Genmab aktie. Vi kommer ind på virksomhedens historie og aktiens udvikling. Vi kommer med alt den information du skal bruge, inden du investere i Genmab.

  • Kort om Genmab
  • Genmab aktie
  • Køb af Genmab aktie

Genmab aktiekurs (NASDAQ)

Køb Genmab aktier for 0 kr.

Kort om Genmab

Genmab er et dansk-amerikansk biotek firma, der specialisere sig indenfor kræftbehandling. Genmab blev stiftet i 1999 af Florian Schönharting, som en europæisk “spin off” af det tidligere firma Mederax.

Genmab har i dag hovedkontor i København, og opererer i hele verden. De er i dag en af de helt store spillere på det europæiske og amerikanske markedet indenfor biotek.

Selskabet blev i år 2000 børsnoteret på københavns fondsbørs, hvor de stadig er noteret den dag i dag. Selskabet er i dag ledet af den hollandske Jan Van de Winkel, der siden 2010 har været adm. direktør i virksomheden. Virksomheden blev i 2019 også børsnoteret i USA, der åbnede for nye vækstmuligheder gennem et solidt kapital indsprøjt. 

Genmab aktien

Genmab er en af de hurtigst voksende selskaber inden for biotek, mere specifikt sundheds og farmaindustrien. Selskabet har haft stor succes og er gået fra en omsætning på 0 til et tocifret milliardbeløb. Kigger man på de konkrete tal, har virksomheden  de seneste 5 år givet et afkast på ca. 125%. Det er altså en aktie, der har haft stabil vækst.

Det er derfor en populær aktie blandt investorer, der ser den som en aktie med stort potentiale og med bredde vækstmuligheder. Virksomhedens opskrift på succes, beskriver de selv med tre grundpiller, nemlig: fokus, innovation og eksekvering. Noget som har gjort genmab aktien til en stabil og kursstærk aktie, og et sikkert valg blandt investorer.  

Genmab aktiens fremtid ser også lys ud i investoreres øjne, det er  især Genmabs udvikling af antistofmedicin mod kræft, som forventes at nå store længder i den kommende fremtid. Coronakrisen har også for alvor testet Genmab aktiens stabilitet på et ustabilt internationalt markedet, her har Genmab aktien vist sig at være både stærk og stabil. 

Selv peger virksomheden på nøglen til vækst for selskabet, at være gennem samarbejde. Genmab har i dag ca. 20 partnerskaber med biotekvirksomheder verden over. 

Den adm. direktør peger på kapital, som virksomhedens største udfordring. Det må man tro også var grunden til selskabet valgte at børsnotere i USA i 2019, så flere amerikanske investorer kunne købe aktier i Genmab. Det indbragte virksomheden et stort milliardbeløb, som de har brugt på at vækste virksomheden. Noget der tyder på at gavne Genmabs aktiekurs mange år frem endnu.  

Sådan Køber du Genmab aktier

Det er blevet utrolig nemt at købe og investere i aktier, det kan i dag gøres på blot få sekunder fra din smartphone. Faktisk kan det gøres ved at følge disse 3 trin:

1. Platform

Der findes et hav af investeringsplatforme derude, og det er langt fra alle der er gode. Vores anbefaling af investeringsplatform til at investere i genmab aktier, er den eneste kurtage fri platform tilgængelig i Danmark. Det betyder at du kan handle gratis med aktier, hvor du på andre platforme ofte vil skulle betale mindst 29 kr. pr. handel.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du har oprettet en profil på platformen, er du kun få skridt fra at kunne lave din første aktie handel. Du mangler nu at sætte penge ind på din investeringskonto. Heldigvis for dig behøver du ikke at være millionær, for at investere på platformen kan du starte med så lidt som 50 dollars, på andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Genmab

Nu behøver du blot at finde den aktie du vil investere i. Investeringsplatformen er utrolig brugervenlig, og er ikke til at tage fejl af. Søg på den aktie du vil investerer i, og tryk køb.

Køb Genmab aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Genmab aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier